Recenzie Bal Mascat (Sange Albastru # 2) de Melissa de la Cruz


Am revenit cu urmatoarea carte din seria Sange Albastru de Melissa de la Cruz.
 Schuyler si prietenul ei si in acelasi timp conduitul ei, Oliver, pornesc spre Venetia in cautarea bunicului ei, in urma insistentelor din partea bunicii sale.
 Dupa ce este gasit, acesta se incapataneaza si refuza categoric sa vina in New York pentru a-i ajuta la demascarea celui cu Sange Argintiu.
 Dezamagiti, cei doi prieteni se intorc acasa cu coada intre picioare pentru a participa la Balul Celor Patru Sute, bal care este organizat de catre Mimi Force, inamica vesnica a lui Schuyler, in cinstea strabunilor din colonia pierduta.
 In oras apare un nou vampir rau-voitor, care se imprieteneste cu Mimi imediat de la aparitia lui in scoala.
 Dupa ce Kingsley si Mimi efectueaza un ritual de magie neagra, un Sange Argintiu soseste pe Pamant, in urma invocarii. Iar ceea ce urmeaza nu poate fi de bine pentru tinerii nostrii vampiri din New York...

 PAREREA MEA :

 Alta carte minunata in stilul Melissei de la Cruz, care ne arata ca prietenia conteaza foarte mult in viata. Daca ati citit primul volum, cu siguranta nu vrei sa ratati cel de-al doilea, va asigur eu.
 Coperta : foarte draguta care ne dezvaluie cum arata masca purtata de Schuyler la Bal, cumparata din Venetia si doi ochi albastrii patrunzatori.

Puteti comanda cartea de AICIComentarii

Postări populare de pe acest blog

Finalul (Ingerul Noptii # 4) de Becca Fitzpatrick

Sfidarea (Altfel de ingeri vol.4) - Lili St. Crow

Opozitie (Lux # 5) de Jennifer L. Armentrout