Bantuita (Femei din Cealaltă Lume vol. 5) - Kelley Armstrong


Eve Lenive -jumatate demon, jumatate vrajitoare si mama devotata- a fost moarta timp de 3 ani. Acum revine si are o casa frumoasa, viata amoroasa interesanta si nu mai poate fi omorata din nou - ceea ce este foarte util atunci cand iti faci atat de multi inamici ca si Eve.
Da, viata de apoi nu este chiar asa de rea, tot ce trebuie sa faca este sa gaseasca o cale prin care sa poata comunica cu fiica ei, Savannah.
Dar destinul si prooroci au o alta sarcina pentru ea. Eve le datoareaza un favor. Un spirit malefic pe nume Nix (nume fem.) a evadat din Iad. Pe oriunde paseste seamana distrugeri si dezastre si este foarte buna la a-i face pe oameni sa comita diverse lucruri in favoarea acesteia. Prooroci vor ca Eve sa o inlature pe Nix pentru totdeauna,inainte de a mai face mult rau. Dar Nix este un demon foarte puternic si oricine a incercat sa o opreasca a innebunit pe parcurs, iar singurul mod de a o reduce la tacere pe vecie este sa o omoare cu sabia unui inger, iar Eve nu este deloc un inger...

Comentarii