Mini-recenzie Aleea Intunericului (Vampirii din Morganville vol. 3) de Rachel Caine

Dupa ce Claire a semnat un contract prin care i se supune lui Amelie pe timp nelimitat, batrana fondatoare ii  da fetei o noua sarcina: sa-i fie ucenica lui Myrnin, un vampir batran si aproape nebun care are tulburari de comportament. Acestia doi urmeaza sa caute un leac pentru boala vampirilor, care ii face nebuni cu trecerea timpului. Intre timp, tanara si vicleana Monica organizeaza o petrecere la care este invitata si Claire. Aceasta merge la petrecere impreuna cu cei trei prieteni din Casa de Sticla.
In peisaj apare un nou personaj malefic pe nume Jason, ale carui intentii sunt inca necunoscute.
Vampirul Sam, cel care o insotea pe Claire la intalnirile cu Myrnin aproape ca este omorat, iar acum Claire trebuie sa aiba mare grija in privinta batranului vampir.

Dupa gasirea unor cristale magice care ii pot face pe vampirii batrani mai toleranti, Claire este rapita, Shane ranit si Monica aproape ca moare. Dar ce mai faci cand in pubela de gunoi a casei tale apare cadavrul unei fete disparute?

Mult suspans , paragrafe care te vor face sa tresari si care te vor face sa nu mai lasi cartea din mana pana nu o termini. O alta capodopera à la Rachel Caine.




Comentarii