Transformarea vampirului (Kiera Hudson vol. 1) de Tim O'Rourke

Cand ofitera de politie in varsta de 21 de ani, Kiera Hudson, este insarcinata sa aiba grija de linistea orasului The Ragged Cove, viata ei are sa se schimbe pentru totdeauna.
In timp ce investigheaza o serie de crime macabre , profanare de morminte si persoane disparute , cu abilitatea ei speciala de "a vedea" [viziuni], Kiera isi da seama ca si viata ei este in pericol.
Dar cand aceasta il are ca partener pe Luke Bishop, un ofiter de politie atragator , mintea si inima ii zburda spre o noua lume terifianta. In cele din urma, Kiera incepe sa-l suspecteza pe Luke de crimele oribile din oras.
In cursa contra timp pentru gasirea adevarului, Kiera trebuie sa descopere si identitatea adevaratului ucigas care pare sa vrea sa puna stapanire pe The Ragged Cove .

Comentarii

  1. Nu prea înțeleg ce legătură are cu titlu cărții,aș bănuii eu ceva dar nu vreau să stric chef-ul celor care vor citi cartea. :)) Nu știu de ce,dar mă face să mă gândesc la „Dulcele sărut al Daliei” de James Ellroy. :-?

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie mi se pare ca este o carte destul de interesanta cu multe intamplari si peripetii in care o femeie insarcinata nu ar trebui sa se bage mai ales cu un coleg pe care mai tarziu ajunge sa creada ca ar putea fi capul tuturor rautatiilor,dar datorita faptului ca poate avea viziuni cred ca o poate scoate la capat si sa se retraga cand este nevoie.Chiar mi-ar placea sa citesc cartea si sa aflu mai multe detalii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) nu este insarcinata la propriu , ci la figurat.in sensul de angajata sa faca o treaba... funny moment.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!