Recenzie Goala pusca de Carl Hiaasen


           Chaz Perrone este un biolog marin din Florida. El a aflat o metoda ingenioasa de a face afaceri profitabile: falsifica probele de apa din Everglades in favoarea unui magnat care deverseaza substante poluante in apele protejate.
           Cand afla ca sotia sa Joey ii cunoaste afaceriile necurate, el se hotareste ca singura metoda de e a-i inchide gura este crima. Gaseste ocazia perfecta, cand cei doi isi sarbatoresc 2 ani de casnicie intr-o croaziera, si isi impinge peste bord sotia, in apele Atlanticului.
           Dar exista un detaliu de care Chaz a uitat: sotia lui este o foarte buna inotatoare, si in plus este salvata de un pustnic care locuieste cu cainele sau pe o insula, inainte ca aceasta sa fie gasita de rechini.
           Dar Joey i-a o decizie ciudata: nu isi denunta la politie sotul asasin, ci ajutata de barbatul care a salvat-o pune la cale o razbunare, si astfel vanatorul devine vanat...

„Pe cat de distractive sunt cartile lui Hiaasen, pe atat de trist esti la sfarsit cand paginile s-au terminat...” Publishers Weekly

"Fustangii nu ajung prea departe in viata, dar in romanul Goala pusca semnat de Hiaasen sunt un pretext excelent pentru o harmalaie politista irezistibila." Barnes & Noble

Comandati cartea AICI.


Comentarii

  1. Sună bine. Adică e și destul de ciudat, totuși: în doi ani de când sunt împreună, măi să fie, el a uitat că ea știe să înoate. :)) Sau, de fapt, poate ea nu i-a spus sau arătat niciodată acest lucru. Oricum, mă gândesc că este destul de alertă și pare interesantă. Mulțumim!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca ideea era ca, desi ea era o buna inotatoare, cat putea inota, daca a fost aruncata in mijlocul oceanului? A avut noroc ca a fost salvata si asa a putut sa-si planuiasca razbunarea. Multumesc de comment. Cindy.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!