Recenzie Marele jaf de Timothy Watts



       Teddy Clyde este un agent de bursa, in varsta de 35 de ani din Philadelphia. Dar asta e doar fatada de zi cu zi, pentru ca Teddy mai are o ocupatie: e hot de masini.
       Intr-o noapte, Teddy iese intr-un club de striptease, si agata o chelnerita, si nu orice fel de chelnerita, ci cea mai tare: Natalie. In timp ce o conduce pe Natalie acasa, Teddy descopera din intamplare, in portbagajul masinii cadavrul unui barbat. Imediat isi da seama ca barbatul mort nu e orisicine, ci e seful mafiotilor din Philadelphia.
        Desigur, lui Teddy ii e cam greu sa ii explice lui Natalie ce se intampla pentru ca nici macar el nu stie. Din cate se pare,toti au cate un secret, inclusiv Natalie, care nu e simpla chelnerita, ci de fapt e o jurnalista la un ziar care incearca sa afle secrete murdare ale sefului barului in care lucreaza.
       Situatia in care s-a bagat Teddy se complica tot mai mult, pentru ca pe urmele celor doi sunt niste mafioti si un ucigas platit, toti cautand acelasi lucru: reportofonul pe care e posibil sa fie inregistrata crima. Astfel, barbatul trebuie sa gaseasca o solutie pentru a scapa cu viata din aceasta situatie complicata, dar si de a o proteja pe Natalie, de care se indragosteste...

Comanda cartea AICI


Comentarii