Recenzie Altfel de Ingeri (Altfel de ingeri # 1) de Lili St. Crow


          Inca de cand era mica , Dru Anderson se antrena cu tatal ei pentru a putea face fata tuturor provocarilor pe care i le va oferi Lumea Reala.O lume plina de fiinte si creaturi periculoase , care stau la panda si asteapta sa cazi in plasa lor.
          Tatal ei a disparut de curand , iar Dru , acum adolescenta , trebuie sa faca fata fortelor intunericului care o urmaresc.Dupa ce acesta este transformat intr-un zombie si o ataca pe Dru , aceasta se vede nevoita sa il omoare.
          Dupa cateva zile de la incidentul neplacut cu tatal ei , Dru intalneste un baiat goth pe nume Graves.Incet incet , aceasta incepe sa aiba incredere in baiat si ii acorda din ce in ce mai mult credit.Acesta o adaposteste intr-o incapere secreta dintr-un mall.
Aici , cei doi noi prieteni sunt atacati de catre un varcolac si un monstru urias cu aspect de caine.

Urmeaza sa se dea o batalie pe viata si pe moarte.Raman atatea intrebari la care trebuie sa gasim raspunsul : Cine sta in spatele atacurilor? Oare ii controleaza cineva pe acei monstrii? Poate avea Dru incredere in Graves ? dar in Christopher , noul baiat pe care-l intalneste pe parcursul calatoriei? Curand , Dru isi va descoperi si adevarata identitate.Dar oare care este aceasta?

O carte plina de neprevazut , spatii intunecate claustrofobice si pericole la tot pasul.Merita citita de catre fanii genului horror/suspans!

Comanda cartea de AICI si AICIComentarii

Postări populare de pe acest blog

Finalul (Ingerul Noptii # 4) de Becca Fitzpatrick

Sfidarea (Altfel de ingeri vol.4) - Lili St. Crow

Opozitie (Lux # 5) de Jennifer L. Armentrout