Recenzie Micutele mincinoase de Sara Shepard



          Personajele principale ale acestei carti sunt 4 prietene din Rosewood conduse de Alison DiLaurentis . Cele 4 fete sunt: Spencer Hastings, Hanna Marin, Aria Montgomery si Emily Fields. Desi sunt prietene foarte bune si cred ca se cunosc foarte bine una pe cealalta, lucrurile nu sunt chiar atat de roz! Se pare ca fiecare din cele patru fete are cate un secret pe care il tin ascuns fata de celelalte fete. Dar exista o fata care le stie toate secretele: Alison!
          Cand Alison dispare, grupul se desparte si timp de ani de zile nu mai au nici o legatura una cu cealalta. Fetele cred ca deoarece Ali a disparut, secretele lor vor fi in siguranta, dar nu au idee cat de mult se inseala... Pentru ca ele incep sa primeasca mesaje de la un personaj misterios care se semneaza cu litera A.
          A sosit timpul sa facem cunostinta cu o mica parte din secretele lor: Aria s-a culcat cu noul ei profesor de engleza, Hanna este cleptomana si apeleaza la metode ciudate de a slabi, Spencer ravneste la iubitul surorii ei, iar Emily se apropie un pic prea mult de noua eleva: Maya.
         Desi fetele cred ca secretele le sunt in siguranta, se pare ca A. stie foarte multe si e la curent cu tot ce li se intampla acestora. Si asta nu e tot! Pentru ca A. le ameninta ca va dezvalui tot ce stie! Si cand spun "tot" ma refer la "TOT"!

Micutele mincinoase - o calatorie tumultoasa in viata fetelor populare cu secrete periculoase!

Seria supranumita de Publisher’s Weekly „Neveste disperate pentru adolescenti” figureaza de 33 de saptamani pe lista de bestselleruri a New York Times

Tradusa pana in prezent in 18 tari (printre care Franta, Germania, Suedia, Norvegia, Brazilia etc.)
Serialul produs de ABC Family va fi difuzat in 2011 de un post de mare audienta din Romania

“Shepard scrie un roman plin de suspans, pe care nu-l poţi lăsa din mână şi pe care adolescenţii îl vor sorbi de la un volum la altul. Intriga este alertă şi surprinde sentimentele caracteristice majorităţii tinerilor.” – School Library Journal

Comanda cartea AICI


Comentarii