Recenzie O papusa sau alta de Sophie Hannah


         Alice Fancourt este o tanara mama care locuieste cu sotul ei, David si mama acestuia-Vivienne, intr-o casa mare si frumoasa care ii apartine lui Vivienne. Alice pleaca de acasa pentru doar doua ore, si isi lasa fetita-Florence,in varsta de doar doua saptamani, cu sotul ei.
        Insa in clipa in care se intoarce si intra in camera copilului isi da seama ca nimic nu va mai fi la fel! Atunci izbucneste teribilul cosmar pe care Alice e nevoita sa-l infrunte, deoarece tanara mama sustine cu toata fiinta ei, ca bebelusul din leagan nu este fiica ei- Florence.
       David le spune politistilor ca nu stie ce s-a intamplat cu sotia sa, ori a luat-i razna, ori minte cu nerusinare. Politistii insarcinati cu acest caz sunt inspectorul criminalist Simon Waterhouse- un om caruia nu-i scapa niciun detaliu, si sergentul Charlie Zailer- indragostita de Simon.
      Alice trebuie sa ii convinga pe cei de la politie ca fiica ei a disparut, iar in locul ei a fost adus alt copil. Dar de ce ar face cineva asa ceva? Cine? Si mai ales unde se afla, de fapt, adevarata Florence?
      La scurt timp, lucrurile se complica, deoarece Alice dispare impreuna cu fetita, iar politia afla de fosta sotie a lui David- Laura,ucisa - o crima aparent rezolvata...

„Un thriller spectaculos. Am rămas cu gândul la el zile în şir, iar acesta este, de regulă, un semn cât se poate de bun".  Guardian

„Sophie Hannah păşeşte pe terenul minat al emoţiilor cu o graţie de neegalat.“  Times Education Supplement

„Suspans de cea mai înaltă calitate.“  Literary Review

Comanda cartea AICI.



Comentarii