Recenzie Experimentul Angel (Maximum Ride vol. 1) de James Patterson

Maximum Ride, Gasman, Iggy, Fang, Angel si Nudge sunt niste copii anormali care au fost supusi unor experimente efectuate de Scoala. In urma acestor experimente, copiilor le cresc aripi retractabile, acestia fiind capabili sa se transforme in creaturi innaripate cand isi doresc.
Copiii sunt mai tot timpul pe fuga deoarece Eliminatorii, alte creaturi oameni-lupi create de Scoala, ii urmaresc pentru a-i duce la locul unde au fost creati. Asa ajunge Angel sa fie rapita si dusa la Scoala pentru mai multe experimente. Insa in timp ce Fang, Max si Nudge pornesc in cautarea ei, Iggy si Gasman raman acasa la siguranta (sau nu...)

Vor reusi ei sa o salveze pe micuta, dar talentata Angel sau vor fi si ei prinsi in capcana nebunilor de la Scoala si supusi unor experimente mortale? Urmeaza o aventura in toata regula.

Tin sa multumesc prin aceasta cale celor de la libraria online Libris pentru carte.Sunteti cei mai tari!



Parerea Mea

Ei bine, stiu de la Cindy ca James Patterson are multe carti thriller si politiste, asa ca nu am stiut chiar la ce sa ma astept de la aceasta carte, dar sa stiti ca mi-a placut chiar foarte mult. Este una din lecturile pe care trebuie neaparat sa le citesti vara aceasta. Are o aventura foarte captivanta si care te va tine cu mainile lipite de pagini.
Ma bucur ca am avut ocazia sa citesc si altceva inafara de vampiri, fantome, varcolaci etc. Creaturile acestea innaripate sunt mai mult decat incantatoare si te vor face sa te indragostesti numaidecat de ele. Pe langa ca au aripi si pot zbura cat de departe si cat de tare vor ele, unii mai au si alte puteri rezultate in urma experimentelor efectuate la Scoala. De exemplu: Gasman poate imita voci, Angel poate citi gandurile, iar Iggy, in ciuda faptului ca este orb, are un auz bine dezvoltat. Te vei indragosti cu siguranta de aceste personaje noi, iar experinta cu care ne povesteste Max si felul de scris al autorului iti vor dezvolta sigur vocabularul.

In aceste 445 de pagini nu m-am plictisit deloc, insa m-am enervat deoarece bietii copii nu au avut nici o clipa de liniste, tot timpul fiind pe fuga datorita Eliminatorilor bagareti. Per total, a fost o lectura placuta si ma bucur ca am primit aceasta carte de la libraria online Libris. Poate daca imi trimiteau alta, nu imi placea asa de mult, insa ca de obicei, mi-au trimis ceva pe gustul meu.

Comanda cartea AICI


Comentarii

  1. Mi-a placut recenzia! Inca nu am pus mana pe carte dar am auzit lucruri interesante despre ea. Si tinand cont de faptul ca sunt multe carti in aceasta serie.. cred ca o sa fie o calatorie lunga pentru toti :D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!