Recenzie Micutele mincinoase si secretele lor



        Cele 4 micute mincinoase se pregatesc pentru sarbatorirea Craciunului. Ele au scapat de amenintarile lui  A. care a murit, iar ucigasul lui Ali este la inchisoare. Deci fetele sunt in sfarsit linistite si se pot bucura de Craciun. Sau nu? Chiar daca e vacanta, fetele nu duc lipsa de evenimente. Dar hai sa le luam pe rand:
Secretul Hannei:
Ei bine, Hanna locuieste acum cu tatal ei, iubita acestuia - Isabel si fiica ei perfecta - Kate. Hanna nu are o releatie prea buna cu Kate, iar singurul care o intelege pare sa fie Lucas, dar acesta ii da o veste socanta chiar inainte de vacanta...

Hanna este convinsa de un antrenor sa participe la un curs de fitness destinat sarbatorilor de iarna, ea accepta pentru ca viseaza la o intalnire privata cu acesta de cativa ani, dar este cat pe ce sa renunte cand isi vede colegii de exercitii...
Si asta nu este tot, pentru ca Hanna va ajunge sa se razboiasca cu o alta fata pentru inima antrenorului de fitness, dar e si nesigura in privinta relatiei ei cu Lucas...
Secretul lui Emily:
Mama lui Emily vrea ca totul sa fie perfect de Craciun, dar cand este furata o statueta cu Iisus, ea isi indeamna fiica sa joace rolul lui Mos Craciun, si sa incerce sa se infiltreze in grupul Spiridusilor veseli, cei care, se pare ca au furat statueta.

Emily isi face patru prietene noi si isi da seama cat de mult ii lipsea sa simta ca face parte dintr-un grup, asa cum era pe vremea lui Ali.
Dar nu totul e atat de roz precum pare, iar in curand prietenia nou-formata este pusa la grea incercare...
Secretul Ariei:
Aria merge in excursie alaturi de Mike - fratele ei si tatal ei, dar cand ajunge la cabana are parte de o surpriza neplacuta si se intoarce singura in Rosewood.

Ea are de gand sa-si petreaca Craciunul singura, acasa, dar la usa ei apare vechea ei iubire islandeza. Totul pare ca se aseaza perfect pentru Aria, doar ca baiatul nu se afla in vizita, ci are niste motive ascunse.
In curand Aria va trebui sa ia o decizie importanta pentru a incerca sa-si salveze iubitul...
Secretul lui Spencer:
Spencer este in vacanta in Florida, unde pune ochii pe un tenisman despre care aude ca e celebru. Spre surprinderea ei, Melissa ii da cateva sfaturi si o ajuta sa-l cucereasca pe acesta. Dar, nu totul merge conform planului pentru ca Spencer afla niste lucruri socante despre barbat.

Melissa, si ea dezamagita de comportamentul tenismanului, ii propune surorii ei sa se razbune impreuna pe tip, iar celor doua le vine e idee nastrusnica...



Comentarii

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!