Recenzie Micutele mincinoase volumul 4: Incredibil



       Volumul 4 al micutelor mincinoase ne prezinta schimbarile prin care trec cele patru fete din cauza lui A: Hanna este in coma la spital, dupa ce A. a dat cu masina peste ea, pentru ca "stia prea multe"; Aria este nevoita sa se mute cu tatal ei si cu iubita acestuia, Spencer participa in continuare pentru Orhideea de Aur, desi parintii ei stiu ca lucrarea e furata; iar Emily este trimisa in Iowa de catre parinti, pentru ca acestia nu pot accepta ca este diferita.
        Fetele stiu ca Hanna este in coma pentru ca aflase cine le trimise mesaje de amenintare, aflase cine este A. Ele incearca sa afle mai multe dar sunt oprite de A: "V-a fost dor de mine, afurisitelor? Nu mai scormoniti dupa raspunsuri, daca nu vreti sa va sterg si voua memoria."
       Lui Emily s-ar putea sa nu-i mearga chiar atat de rau in Iowa, pentru ca verisori ei sunt niste lupi in blana de oaie, Spencer reuseste sa se impace cu sora ei, dar pentru scurt timp, Aria este pe cale sa-l piarda pe Ezra care are de gand sa se mute, iar Hanna... ei bine Hanna, desi in coma, isi aduce aminte de unele momente petrecute alaturi de Ali.
        Fetele afla ca mai e cineva care primeste mesaje de amenintare, ca a fost un martor la accidentul Jennei, iar una din fete a fost neascultatoare si este avertizata: "Oglinda, oglinjoara, cine-i cea mai neascultatoare din tara? Tu ai vorbit. Asadar, tu urmezi!"
        Asa ca fetele sunt din nou puse la incercare si ramane de vazut daca de data asta vor reusi sa afle ceea ce le framanta cel mai mult: cine se ascunde in spatele literei A, si cine este ucigasul lui Ali...
Fragmente:
"Patru foste prietene ar face orice sa calatoreasca inapoi in timp si sa indrepte lucrurile. Dar daca ar putea intr-adevar sa se intoarca? Ar fi ele capabile sa o mentina in viata pe cea de-a cincea prietena a lor... sau tragedia ei face parte pentru totdeauna din destinul celor patru fete?"


"In tot acest timp, o luminita arsese inauntrul ei. Sperase ca, prin cine stie ce minune, A. era Ali, si ca Ali nu era moarta. Stia ca nu se comporta rational, stia ca trupul lui Ali fusese gasit, avand pe deget inelul ei unicat de la Tiffany, cu initiala. Stia ca trebuie sa renunte la Ali... dar cand stranse in mana iubita ei scrisoare, isi dori sa nu fi fost nevoie s-o faca."
Parerea mea:
Al patrulea volum este de-a dreptul fascinant, nu te lasa sa te plictisesti nicio clipa, tot timpul esti in priza, tot timpul se intampla ceva nou. Fetele sunt din nou, puse la grea incercare, dar parca de data asta situatia e mult mai serioasa, deoarece A. a trecut de la dezvaluiri despre fete, la lucruri concrete, adica la accidentarea Hannei. Daca sunteti curiosi ce se intampla cu cele patru mincinoase, cititi cartile, si nu va va parea rau!



Comanda cartea AICI



Comentarii