Mini-recenzie Rapirea (Cele noua vieti ale lui Chloe King vol. 2) de Liz Braswell

Chloe King este adusa la sediul firmei Firebird, unde se ascunde alaturi de ceilalti de teapa ei. Fata este pusa rapid in tema, afland astfel ca face parte din rasa felinelor Mai. Aici, il intalneste pe Serghei, cel care se ocupa in mod special de aceasta Semetie din care fac toti parte, dar si pe Kim, o tanara adepta cu care se imprieteneste. Chloe incepe sa-i placa tot mai mult pe cei doi baieti: pe Alek, dar si pe Brian, care face parte din Ordinul A Zecea Lama. Neavand incotro, Chloe ramane la Firebird, unde invata sa-si controleze puterile de felina. Dar cei din Ordinul A Zecea Lama are planuri mari pentru ea , deoarece o rapesc pe mama lui Chloe si o atrag pe aceasta in capcana.Oare , va reusi fata sa scape nevatamata din aceasta poveste intriganta?

  • Sa zicem ca nu sunt multumit pe deplin de acest al doilea volum al seriei. Actiunea lipseste cu desavarsire si din acest volum. Nu stiu cum este serialul, dar cartea m-a lasat cam rece, sincer sa va spun. La fel ca si in primul volum, Chloe se lupta sa-si afle adevarata identitate, sa descopere cine este cu adevarat si cum alunecam printre pagini aflam din ce in ce mai multe despre ea.
  • I-a lipsit sarea si piperul, adica elementele esentiale care fac ca o carte sa fie dorita si cumparata. La inceput, chiar mi-am dorit sa citesc aceasta noua serie si credeam ca e mirobolanta, fantastica, dar a fost doar "simpla". E buna pentru cei care se plictisesc si nu au ce sa faca in timpul liber. Poate al treilea volum va fi ceva mai bun, desi nu mai stiu la ce sa ma astept de la aceasta serie :(



Comentarii