Recenzie Revelatii (Sange Albastru # 3) de Melissa De la Cruz


Schuyler este nevoita de imprejurari sa se mute in casa familiei Force.Bliss ii ascunde faptul ca Dylan s-a intors in oras.Insa acesta nu mai este ca odinioara , pare complet schimbat.
Schuyler se intalneste cu Jack pe ascuns , dar scorpia de Mimi isi da seama ca ceva este in neregula cu cei 2 si il anunta pe Oliver Hazard-Perry.Acesta , in cele din urma , o cearta pe fata a carui insotitor uman este deoarece este indragostit de ea pana peste cap.
Insa o lupta periculoasa se pregateste , deoarece in Rio De Janeiro atacurile din partea celor cu Sange Argintiu sunt din ce in ce mai dese.

Veti afla intentiile celor cu Sange Argintiu , dar si pretul pe care cei cu Sange Albastru trebuie sa-l plateasca pentru a fi lasati in pace citind acest minunat volum al seriei.

Parerea Mea

Pai , ce sa va spun? Ma bucur ca in sfarsit am reusit sa citesc si al treilea volum dupa atata timp de la aparitie.La fel ca si in cazul Vampirilor din Morganville , seria Sange Albastru merge din ce in ce mai sus.Pe bune , este inca o alta serie minunata cu vampiri adolescenti din New York.Insa de data aceasta , actiunea se desfasoara putintel si la Rio De Janeiro , lucru care da o tenta tropicala , exotica volumului.Mi-a facut mare placere sa continui sa citesc aventura lui Schuyler in viata ei de vampir , dar si sa vad de ce mai este in stare Mimi.Consider ca cea din urma este doar o fata razgaiata care vrea ce i se cuvine , adica fratele ei , Jack.Chiar daca acesta nu o iubeste atat de mult incat sa se casatoreasca cu ea ,lui Mimi nu-i pasa si vrea sa puna ghearele date cu oja pe el orice ar fi.Dar cand Schuyler pare sa nu vrea sa renunte la iubirea ei , Mimi n-are decat sa-si bage unghiile in gatul ei dat cu crema si ulei de piele.Si ca totul sa faca aventura si mai palpitanta , cei cu Sange Argintiu au un plan pentru cei cu Sange Albastru , si anume chemarea celui mai puternic monstru.
Va las , ca si asa v-am dezvaluit cam multe , sper ca celelalte volume sa fie din ce in ce mai bune si sa devina o serie superba din toate punctele de vedere.Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Finalul (Ingerul Noptii # 4) de Becca Fitzpatrick

Sfidarea (Altfel de ingeri vol.4) - Lili St. Crow

Opozitie (Lux # 5) de Jennifer L. Armentrout