Mini-recenzie Revelatii (Sange Albastru vol. 3) de Melissa De la Cruz


Schuyler este nevoita de imprejurari sa se mute in casa familiei Force. Bliss ii ascunde faptul ca Dylan s-a intors in oras. Insa acesta nu mai este ca odinioara, pare complet schimbat.
Schuyler se intalneste cu Jack pe ascuns, dar scorpia de Mimi isi da seama ca ceva este in neregula cu cei doi si il anunta pe Oliver Hazard-Perry. Acesta, desi este insotitorul ei uman, este indragostit de ea pana peste cap.
Insa o lupta periculoasa se pregateste, deoarece in Rio De Janeiro atacurile din partea celor cu Sange Argintiu sunt din ce in ce mai dese.

Veti afla intentiile celor cu Sange Argintiu, dar si pretul pe care cei cu Sange Albastru trebuie sa-l plateasca pentru a fi lasati in pace citind acest minunat volum al seriei.





Parerea Mea

Ma bucur ca in sfarsit am reusit sa citesc si al treilea volum dupa atata timp de la aparitie. La fel ca si in cazul Vampirilor din Morganville, seria Sange Albastru merge din ce in ce mai sus. Este inca o alta serie minunata cu vampiri adolescenti din New York. Insa de data aceasta, actiunea se desfasoara putintel si la Rio De Janeiro, lucru care da o tenta tropicala, exotica volumului. Mi-a facut mare placere sa continui sa citesc aventura lui Schuyler in viata ei de vampir, dar si sa vad de ce mai este in stare Mimi. Consider ca cea din urma este doar o fata razgaiata care vrea ce i se cuvine, adica fratele ei, Jack. Chiar daca acesta nu o iubeste atat de mult incat sa se casatoreasca cu ea, lui Mimi nu-i pasa si vrea sa puna ghearele date cu oja pe el orice ar fi. Dar cand Schuyler pare sa nu vrea sa renunte la iubirea ei, Mimi n-are decat sa-si bage unghiile in gatul ei dat cu crema si ulei de piele. Si ca totul sa faca aventura si mai palpitanta, cei cu Sange Argintiu au un plan pentru cei cu Sange Albastru, si anume chemarea celui mai puternic monstru.
Sper ca celelalte volume sa fie din ce in ce mai bune si sa devina o serie superba din toate punctele de vedere.



Comentarii