Recenzie Suflete Umbra (Jurnalele Vampirilor vol. 6) de LJ Smith

Ma scuzati , stiu ca am cam intarziat cu recenzia asta mult de tot, dar hey am citit Setea de Carrie Jones intre timp. Am cam facut o pauza de la lectura cat timp am citit Setea, dar sa stiti ca iti cam ia mult timp o asemenea carte. Nu e usor sa citesti. Hai sa nu mai batem campii si sa va spun ce s-a mai petrecut in acest volum mistic al seriei.

Matt se intoarce acasa in Fell's Church pentru a avea grija de oras impreuna cu doamna Flowers, proprietara pensiunii unde stateau Elena si Stefan.Meredith si Bonnie se intalnesc cu Damon si Elena si pornesc spre Dimensiunea Intunecata pentru a-l salva pe Stefan.
Dar acolo lucrurile par sa se complice. Elena si cele doua prietene ale ei devin sclavele lui Damon care acum poate face ce vrea cu ele. Dar cand Elena salveaza o sclava insarcinata care este batuta de stapanul ei lucrurile chiar scapa de sub control. Aceasta trebuie sa plateasca un pret pentru ca nu l-a respectat pe Drohzne, stapanul sclavei salvate pe nume Lady Ulma.

Vor reusi ei sa culeaga cele doua parti ale cheii care deschide poarta unde este intemnitat Stefan? Pot ei sa se increada in Sage, un nou vampir intalnit in Dimensiunea Intunecata? Dar mai ales, vor reusii sa revina pe Pamant si daca o vor face, oare totul va fi ca inainte?


Parerea Mea

Povestea de groaza se continua in cel de-al saselea volum al seriei (sau , ma rog...se continua in ultimele 100 de pagini) in care Elena este complet disperata sa-l recupereze pe Stefan si alearga de colo colo ca o gaina decapitata in speranta ca il va regasi. Povestea a fost destul de interesanta, poate pe alocuri plictisitoare, dar totusi cu multe pasaje si momente captivante. Dar stiti ce nu inteleg eu? Bonnie si Meredith nu au parinti care sa aiba grija de ele? Adica  inteleg ca Stefan si Damon nu mai au parinti, Matt a ramas in oras unde parintii lui pot avea grija de el, Elena este declarata moarta asa ca matusa ei nu se mai osteneste sa o caute, dar Bonnie si Meredith? Nimanui nu ii pasa de ele, de le lasa sa se plimbe asa aiurea prin Dimensiunea Intunecata zile intregi? Ma rog... M-a mai iritat putin faptul ca Elena de la inceputul seriei a fost parca femeia fatala. In fond, nu este decat o muritoare, de ce o vor atat de mult si Stefan si Damon nu stiu.
Ce m-a mai amuzat a fost felul in care s-au impartit la bal unde au plecat sa caute jumatatile de cheie. Damon cu Elena au plecat intr-o parte ca sa se mai si giugiuleasca, in timp ce Bonnie si Meredith intr-alta. Atunci nu e de mirare ca Elena a fost catalogata cum a fost de catre Caroline si celelalte fete din oras in timp ce erau posedate de malachi. Dar na, ma rog... acum o sa trebuiasca sa-si separe sentimentele si sa se decida odata pentru totdeauna cu cine vrea sa ramana ca o data se saruta cu Damon, o data viseaza la Stefan. Oh God , oare toate fete sunt asa? Per total, a fost o lectura placuta, dar cam lungita pana la Dumnezeu si imbacsita in detalii in care te pierzi. De exemplu, cineva vorbeste despre o rochie creata de Lady Ulma si dupa aceea urmeaza vreo doua pagini numai cu descrieri ale rochiei asa ca o sa trebuiasca sa dai inapoi pagina sa revezi replica la care a urmat un raspuns (sper ca m-ati inteles, daca nu recititi si o sa intelegeti).

COMANDA CARTEA AICI SAU AICI



Comentarii