Recenzie Tripla: Cercul Secret de LJ Smith



Cassie si mama ei se muta in orasul New Salem pentru a avea grija de batrana bunica fetei.Aici , ea trebuie sa se integreze la o noua scoala si sa-i faca fata lui Faye , cea mai frumoasa si influenta persoana din liceu.
Insa , ajutata de Diana , Cassie reuseste sa treaca peste perioada grea care o asteapta in noul liceu.Dar intr-o seara , Cassie este rapita si dusa pe plaja de catre tinerii de pe strada Crowhaven.Datorita mortii lui Kori , Cercul nu este complet , iar alaturi de Cassie ,ceilalti 10 adolescenti il pot forma in sfarsit.Acesteia i se explica ca ei fac parte dintr-un sabat de vrajitoare si impreuna cu ea pot inchide Cercul.

Daca va accepta Cassie sa faca parte din Cerc si ce sacrificii presupune integrarea ei in noul grup veti descoperi citind primul volum : Ritualul.







Amenintata de catre Faye in privinta secretului ei cu Adam , prietenul Dianei , Cassie fura craniul de cristal si i-l aduce acesteia.Faye face o vraja pe cristal , iar spiritul lui John cel Negru, intemeietorul Cercului si detinatorul de drept al cristalului , se dezlantuie.Se apropie balul , iar Diana nu participa deoarece este racita, asadar il pune pe Adam sa o invite pe Cassie la bal in locul ei.Zis si facut , Adam o invita pe Cassie si pornesc impreuna spre bal.

Oare sentimentele lui Cassie pentru ii vor afecta acesteia relatia cu prietena ei cea mai buna , Diana? Dar daca Diana va afla ca cei doi se iubesc , oare ce o sa faca?




Desi Faye a dezvaluit cum sta treaba intre Adam si Cassie , nimic nu pare sa se fi schimbat.John cel Negru isi vrea sabatul inapoi si ar face orice sa si-l recupereze sau , in cazul in care acestia nu vor sa i se alature , sa il distruga pentru totdeauna.John cel Negru ajunge director la liceu si include multe reguli nemaintalnite pana acum.In cautarea Instrumentelor Supreme cu care l-ar putea distruge in sfarsit pe John cel Negru , Cassie trebuie sa fie mai atenta ca oricand , deoarece raul pandeste orice ar face.


Oare cum se va termina aceasta poveste de dragoste tragica prinsa in paienjenisul minciunilor si tradarii? Sau , macar , vor mai supravietui cei din Cerc dupa atacul devastator al lui John cel Negru?






O alta serie foarte reusita marca LJ Smith. Mi-a placut foarte mult. Povestea de dragoste dintre Adam si Cassie este absolut incantatoare, iar santajul lui Faye pune multe paie pe foc si face ca intreaga idila si atractie sa fie si mai puternica. Mi-a placut mult de Diana, atitudinea si caracterul ei m-au lasat masca. Nu credeam ca o persoana poate fi atat de generoasa, pura, prietenoasa, sociabila, tandra, firava, dar in acelasi timp incredibil de puternica.
Sincer, nu stiu de ce se mai continua seria, deoarece LJ Smith a reusit sa puna capat tuturor conflictelor, sa faca ca totul sa fie de partea celor din Cerc. A lamurit totul, iar sfarsitul a fost foarte frumos. Habar n-am de ce se mai gandesc sa continue seria daca totul s-a lamurit la final, mai ales ca serialul a si fost anulat. Sper doar ca Aubrey Clark sa fi continuat povestea celor din Cerc cel putin similar cum o facea LJ, deoarece a fost incredibil de draguta. Era frumosdaca Cassie ramanea cu Nick, dar si asa e bine. Ma intreb prin ce incercari vor mai trebui sa treaca cei din cerc in urmatoarele trei volume ale seriei.

Daca va plac povestile de dragoste amestecate cu putin fantasy si paranormal , cu siguranta veti adora aceasta serie cu adolescenti a lui LJ.






Comentarii