Recenzie Miez de Noapte (Jurnalele Vampirilor # 7) de LJ Smith

Shinichi ar face orice pentru a razbuna furtul globului-stea al lui Misao, asa ca se intoarce in Fell's Church pentru a-si duce la final planul malefic.Damon porneste in Dimensiunea Intunecata pentru a redeveni vampir , insa o ia din greseala pe Bonnie.In timp ce restul gastii ramane in oras , Damon o cazeaza pe Bonnie si pleaca spre printesa Jessalyn D'Aubigne in speranta ca va redeveni vampir.
Bonnie are o premonitie despre locul in care se afla cele 7 comori ale kitsunelor si ii spune si lui Damon.Acestia planuiesc sa plece in Cealalta Dimensiune pentru a recupera uriasul glob-stea care ar putea face ca tot cosmarul din Fell's Church sa ia sfarsit si care ar putea opri-o pe Inari , zeita japoneza care trage sforile raului.

Daca vor reusi acestia sa recupereze globul-stea , daca Meredith va reusi sa-si descopere trecutul , daca Elena va ramane nevatamata dupa tot acest cosmar veti vedea in a treia carte a celui de-al doilea ciclu din Jurnalele Vampirilor.

Parerea mea

Pe de-o parte ma bucur ca s-a terminat si seria aceasta , dar pe de alta imi pare rau ca LJ nu a mai scris la serie, ci a fost continuata de altcineva.Trebuie sa va dau un sfat : nu cititi cele 3 carti din serie una dupa alta ca o sa innebuniti.Sincer.E foaarte greu sa citesti 1800 de pagini numai cu Damon , Elena , Stefan , Bonnie , Meredith si ceilalti.E greu sa tot dai peste malachi , kitsune , Shinichi , Misao , Inari etc.
In timp ce Damon vrea sa redevina vampir cu orice pret , Bonnie trece prin clipe de groaza aproape fiind vanduta ca sclava.Ignoranta si cinismul lui Damon isi pune amprenta asupra lui Bonnie.Ca tot vorbim despre Bonnie si Damon , dupa cum vedeti si in imaginea facuta de mine , de ce este Damon atat de orb si nu vede ce sentimente are Bonnie pentru el? Cat timp el alearga cu limba scoasa dupa Elena , Bonnie sufera in tacere.
Un lucru care m-a enervat a fost incapacitatea Elenei de a se decide o data pentru totdeauna cu cine vrea sa ramana.O data e cu Damon , o data cu Stefan.E deja enervant.
Reactia mea la atitudinea si decizia Elenei a fost : "What the fu*k , Elena?! What is wrong with you?!" (Sper ca nu am oferit spoilere.)
Per total , a fost o lectura placuta , ca de obicei , cu foarte multe detalii care cateodata te exaspereaza , dar totusi frumoasa.

Comanda cartea AICI

Si v-am lasat cu o piesa frumoasa care ma face sa ma gandesc la prietenii grozavi pe care-i are Elena alaturi.
Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Finalul (Ingerul Noptii # 4) de Becca Fitzpatrick

Sfidarea (Altfel de ingeri vol.4) - Lili St. Crow

Opozitie (Lux # 5) de Jennifer L. Armentrout