Mini-recenzie Nu plange sub clar de luna (Nu plange sub clar de luna vol. 1) de Heather Davis

Shelby Locke este o tanara de 16 ani din Beverly Hills care locuieste alaturi de tatal ei si mama vitrega, Priscilla. Cele doua nu se inteleg tocmai bine si de aceea nu rateaza nicio sansa de a se intepa una pe alta.
Deoarece Priscilla considera ca atitudinea si comportamentul lui Shelby nu sunt tocmai corespunzatoare, o trimite pe fata intr-o tabara de vara numita Tabara Semilunii.
Pe drumul spre tabara Shelby se imprieteneste cu Ariel, dar si cu Jenna. Aceasta ma face cunostinta si cu Austin Bridges al III - lea, simpatizandu-l instantaneu.
La un popas, Charles, un alt tip trimis in tabara pentru a afla picanterii din viata vedetelor, ii fura rucsacul lui Austin, baiatul celebrului star rock. Asa ca Austin porneste dupa el in padure. Nici Shelby nu se lasa mai prejos si se ia dupa ei crezand ca ar putea face dreptate.

De aici pana la o aventura primejdioasa prin padure nu mai este decat un singur pas.


Ce vor face personajele cand vor da nas in nas cu o puma? Cum va reactiona Shelby la aflarea vestii ca Austin este mai mult decat un om obisnuit? Dar si mai important: Siguranta este oare pe primul loc in Tabara Semilunii??

Parerea Mea

Primul volum a fost destul de dragut. Trebuie sa spun de la inceput ca am citit cartea de doua ori (o data anul trecut prin vara si acum). Doar ca data trecuta nu am scris niciun rezumat, nicio recenzie, absolut nimic care sa "dovedeasca" ca am citit carte, asa ca am mai citit-o inca o data. Nu m-a deranjat deloc, caci a fost o lectura chiar placuta, relaxanta.
Un singur lucru m-a enervat: frica constanta a lui Shelby ca o sa ajunga in tabara militara Canionul Rosu. Pe bune, cred ca a repetat de vreo zece ori "Vai sa nu ma trimita Priscilla in tabara Canionul Rosu". Era chiar iritant. In rest nu am nimic de obiectat. Doar o alta carte simpluta si draguta, care e menita sa te faca sa te relaxezi. A fost chiar frumos sa vad cum dragostea lui Shelby pentru Austin incepe sa creasca vazand cu ochii si cum cei doi se ajuta reciproc si se inteleg mai ceva ca fratii.



Comentarii