Niciodata (Supernatural vol.1) de Keith R.A. DeCandido


Acum 20 de ani , Sam si Dean Winchester si-au pierdut mama in fata unei forte supranaturale  demonice si misterioase.In anii ce au urmat , tatal lor , John , i-au invatat despre raul paranormal care traieste in colturile intunecate si pe drumurile laturalnice din America...si i-au invatat si cum sa-l distruga.Sam si Dean au ajuns in New York sa verifice o casa bantuita a unui rocker local.Dar inainte sa descopere de ce un cantaret demodat din anii '80 intr-un tricou heavy-metal jeleste singur in dormitor , o crima macabra le atrage atentia.Nu departe de casa, doi studenti au primit o bataie sora cu moartea.Un criminal care e bizar chiar si pentru New York apare in peisaj, unul care se bazeaza pe povestile infricosatoare a lui Edgar Allan Poe.Investigatia lor ii conduc in mijlocul unui horror classic a la Poe, facand cunostinta cu cea mai terifianta frica a lor de pana acum.Iar daca Sam si Dean nu-si scriu singuri sfarsitul povestii infricosatoare , fiorosul criminal in serie le va lua vietile numaidecat.


Descoperiti celelalte volume din seria Supernatural!

Comentarii

  1. Omg!Ce super mega tare!O vreau si eu!Ador serialul SPN,de fapt e preferatul meu.Mi-ar face o imensa placere sa o citesc !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca esti atat de entuziasmata ;) Fii pe faza caci urmeaza descrierile urmatoarelor volume , dar nu chiar acum...in zilele ce urmeaza , ok? In aceasta saptamana si urmatoarea am programate mai multe descrieri ale altor carti straine...nu-ti face griji vor urma si celelalte volume din Supranatural.Cheers!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!