Recenzie Distruge-ma (Atingerea lui Juliette # 1.5) de Tahereh MafiJuliette a fugit impreuna cu Kenji si Adam Kent spre adapost , departe de Warner.

Aceasta mini-poveste ne arata o alta fata a lui Warner.Ne prezinta un alt Warner , unul mai sensibil, mai indragostit ca niciodata de Juliette , care-si uraste tatal din tot sufletul din cauza a ceea ce a devenit.Mai multe secrete din trecutul lui Warner sunt dezvaluite.Acesta incepe sa-i simta lipsa lui Juliette din ce in ce mai mult si chiar ii pare rau ca a tinut-o inchisa atata vreme.Hotararea lui de a o recupera pe Juliette este la fel de mare precum dragostea pe care i-o poarta acesteia.
Daca inainte nu-l puteam suporta pe Warner mai deloc , acum am revenit la sentimente mai bune in privinta lui.Nu pot sa zic ca am trecut deja de partea lui , dar nu mai sunt impotriva lui.Intr-un fel chiar mi-ar placea sa-i vad pe cei doi impreuna.Cine stie ce ne-a rezervat Tahereh pentru urmatorul volum? Se vede ca s-a indragostit iremediabil de Juliette si ca este in stare sa calce si peste cuvantul tatalui sau pentru a o recupera.Dar oare este aceasta alegerea corecta? Va inceta tatal lui sa o mai trateze pe Juliette ca pe un experiment? Vom vedea in urmatorul volum care se anunta a fi incendiar! Abia astept :P


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Finalul (Ingerul Noptii # 4) de Becca Fitzpatrick

Sfidarea (Altfel de ingeri vol.4) - Lili St. Crow

Opozitie (Lux # 5) de Jennifer L. Armentrout