Recenzie Moartea La Dallas (Vampirii Sudului # 2) de Charlaine HarrisLinistea locuitorilor din Bon Temps este perturbata de moartea suspecta a unuia dintre prietenii lui Sookie.Aceasta are parte si de o intalnire stranie cu o menada , o femeie a padurii , care cere un tribut pentru a lasa in pace cetatenii orasului Bon Temps.Eric , seful districtului 5 si tot odata seful lui Bill , are o misiune pentru Sookie.Acesta o trimite pe tanara blonda si pe Bill , vampirul ei iubit , in Dallas pentru a descoperi misterul disparitiei unui vampir pe nume Farrell.

Dar situatia se complica destul de mult cand o secta religioasa numita Fratia Soarelui apare in peisaj si declara razboi impotriva vampirilor.
Oare au acestia o legatura cu disparitia lui Farrell sau este doar o alarma falsa? Iar Sookie se poate oare increde in vampirii din Dallas? Este ea doar o unealta ajunsa in mijlocul jocurilor vampirilor?

O continuare a seriei foarte buna , zic eu destul perversa, dar foarte frumoasa cu mult suspans si situatii neprevazute care va vor tine lipiti de paginile acesteia :))


COMANDA CARTEA AICI SAU AICI

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Finalul (Ingerul Noptii # 4) de Becca Fitzpatrick

Sfidarea (Altfel de ingeri vol.4) - Lili St. Crow

Opozitie (Lux # 5) de Jennifer L. Armentrout