Umbra vampirului (Umbra vampirului vol. 1) de Bella Forrest


In ziua cand Sofia Claremont implineste 17 ani, ea este trasa intr-un cosmar din care nu se mai poate trezi.
O plimbare linistita pe plaja o aduce fata-n-fata cu o creatura palida si periculoasa care ravneste la mai mult decat sangele ei.

Ea este rapita si dusa pe o insula unde soarele este tot timpul interzis sa straluceasca.
O insula netrecuta pe harta si condusa de cel mai puternic vampire de pe planeta.Se trezeste aici, ca o scava, tinuta in lanturi.

Viata Sofiei ia o intorsatura terifianta si infioratoare cand este aleasa dintre sute de alte fete pentru a face parte din haremul lui Derek Novak, Printul roial intunecat.

In ciuda dependentei lui pentru putere si setei obsesive pentru sangele ei, Sofia realizeaza in curand ca cel mai sigur loc de pe insula se afla in camerele lui si trebuie sa faca orice pentru a-l castiga si supravietui macar o noapte.

O sa reuseasca? …sau este ea destinata la aceeasi soarta ca si celelalte fete ale lui Novak?

“…o cu totul captivanta, foarte interesanta si o frumoasa poveste emotionanta… Cinci stele si niste ovatii in picioare pentru A Shade of Vampire si autorul ei, Bella Forrest.”
-         Books4Tomorrow


“…un vampir sexy, o poveste romantice care sfaraie inca de la inceput pana la sfarsit.Este o lectura perfecta pentru fanii Twilight si fanii vampirilor in general.”
-         YA Book Season

“Nici macar nu-mi mai amintesc de ultima romanta cu vampiri citita care sa-mi fi placut atat de mult precum aceasta.”
-         Just A Book Lover Reviews

“Acesta este genul de carte pe care o poti re-citi din nou si din nou si nu te plictisesti.Actiunea este intriganta, personajele sunt minunate, iar sfarsitul te va lasa sa va doriti mai mult!”
-         City of Books



Comentarii