Mini-recenzie Sarutul Mortii (Vampirii din Morganville vol. 8) de Rachel Caine

Norocul da peste Michael Glass cand un producator muzical din Dallas ii descopera talentul muzical si-l invita pe acesta la Dallas pentru a inregistra un demo. Cu acordul lui Amelie, cei din Casa Glass au permisiunea de a pleca din Morganville la Dallas, insa doar cu un insotitor. Iar acest insotitor este nimeni altul decat Oliver. Dar oare pot avea incredere cei patru tineri din Casa Glass in acest misterios si crud Oliver? Si unde tot dispare acesta? Lasati singuri in drum spre Dallas: o guraliva fata goth pe nume Eve, o mult prea sceptica bruneta Claire, un tip care gandeste cu muschii si nu cu creierul pe nume Shane si un vampir mult prea sensibil la soare Michael. Vor reusi cei patru tineri sa supravietuiasca, neprotejati fiind de Amelie, in afara granitelor Morganville-ului? Caci nimic nu e ce pare a fi in lumea reala... Si cand un virus care-i afecteaza doar pe vampiri transformandu-i in niste adevarate bestii isi face aparitia, lupta pentru supravietuire este primordiala.




Citate

"In Morganville, daca nu faci parte din tagma oilor, si nici din tagma lupilor, e de preferat sa fii un caine maidanez cat mai negru in cerul gurii."

"-Tu esti Miss Optimism, nu? Ai la pachet si accesorii, de genul pahar pe jumatate plin si lamai din care sa faci limonada?"


Comentarii