Febra Umbrelor (MacKayla Lane vol. 5) de Karen Marie Moning

MacKayla Lane era doar un copil atunci când ea și sora ei, Alina, au fost date spre adopție și alungate din Irlanda pentru totdeauna.
Douăzeci de ani mai târziu, Alina este moarta și Mac a revenit în țara care expulzat-o pentru a vâna ucigașul surorii ei. Dar, după ce a descoperit că provine dintr-o linie genealogică atât talentata cat și blestemata, Mac se afunda într-o istorie secretă: un conflict vechi între oameni și nemuritorii care au trăit ascunsi printre noi de mii de ani .
Ceea ce urmează este un lanț șocant de evenimente cu consecinte devastatoare, iar acum Mac luptă pentru a face față misiunii ei de a dobândi și de a controla Sinsar Dubh - cartea întunecata, cu o magie interzisa scrisa de către miticul rege Unseelie, care conține puterea de a a crea și de a distruge lumi.
Într-o luptă epică între oameni și Fae, vanatorul devine vanat, atunci când Sinsar Dubh ii spulbera pe cei pe care Mac ii iubeste. La cine poate apela? In cine poate avea încredere? Cine este femeia care bântuie visele ei? Mai important, cine este Mac și care este destinul fatidic care ii este promis in cartile de tarot? Din luxul casei Lordului Maestru la adâncimile sordide ale unui club de noapte Unseelie, din patul erotic al iubitului ei la patul terifiant al regelui Unseelie, călătoria lui Mac o va forța să înfrunte adevărul exilului ei și va avea de facut o alegere care fie va distruge lumea in care traim fie o va salva.

Comentarii