Mini-recenzie Moarta pentru toti (Vampirii Sudului vol. 4) de Charlaine Harris

In seara de Revelion, dupa petrecerea dintre ani de la barul Merlotte, Sookie se indreapta spre casa ei. Insa privirea ii este atrasa de un barbat care alearga pe jumatate dezbracat. Acesta se dovedeste a fi nimeni altul decat Eric Northman. Un Eric foarte confuz de altfel. Se pare ca acesta si-a pierdut memoria, asa ca Sookie il ia la ea acasa inainte de a rasari soarele si a-l nimici. Relatia cu Bill nu mai este ce era, iar cand acesta se indreapta spre Peru pentru a face alte cercetari in legatura cu proiectul despre vampiri la care lucreaza, Sookie nici macar nu mai este sigura ca exista vreo relatie. De parca nu ar fi deajuns ca Bill este plecat, iar atragatorul Eric sta acum in casa ei pentru protectie, Jason dispare din peisaj. Disparut fara urma.

Acum Sookie trebuie sa apeleze la prietenii ei paranormali pentru a afla de ce o vrajitoare malefica i-a sters memoria lui Eric, unde se afla Jason si daca mai este macar in viata? Se anunta o aventura palpitanta intr-o lume plina de creaturi supranaturale.



Citate

"Pam nu comenta. Daca trebuia sa aleaga intre a sustine interesele vampirilor si a fi prietena mea... ei bine, cred ca trebuia sa anulam petrecerea in pijamale, tocmai cand ma gandeam ca pot sa-i impletesc parul."

"Sam insusi se transforma intr-un collie cand luna e stralucitoare si rotunda. Uneori, bate drumul pana la mine acasa, iar eu il hranesc cu un bol cu resturi si il las sa doarma pe veranda mea din spate, daca e vreme buna, sau un living daca e urat afara. Nu-l mai las in dormitor pentru ca se trezeste dezbracat - si arata atat de bine, iar eu nu trebuie sa fiu tentata de seful meu."


Comentarii