Mini-recenzie Mostenirea familiei Van Alen (Sange Albastru vol. 4) de Melissa De la Cruz


In urma atacului celor cu Sange Argintiu asupra celor de la Rio si a mortii lui Lawrence Van Alen, vietile tuturor se schimba. Schuyler fuge de catre cei din Conclav care o acuza ca l-ar fi ucis pe Lawrence. Insa nu este singura, conduitul ei Oliver ii tine companie. Mimi Force i se alatura lui Kingsley Martin si celor doi frati Lennox si impreuna devin Venatori, cautatori ai adevarului. Acestia o cauta la Rio pe sora lui Bliss, inauntrul careia salasluieste un Strajer, arma impotriva celor cu Sange Argintiu. Intre timp, in trupul lui Bliss traieste un Vizitator, insusi Lucifer. Cu voita proprie, Bliss reuseste de cateva ori sa-si revina la normal si sa fie ea, in timp ce Vizitatorul este plecat. Dar curand, Lucifer o va indemna pe Bliss sa ucida, iar aceasta nu se poate impotrivi sub nici o forma. Dar cand un atac al Leviathanului si a celor cu Sange Argintiu, condusi de catre Lucifer, se pregateste, lucrurile scapa de sub control de tot.



Parerea Mea

Am si uitat cat de mult imi place seria aceasta. Desigur, daca volumele se publica unul la cinci ani, la ce te mai astepti? In fine... Vom sesiza o mica schimbare de comportament la Mimi Force, care in cele din urma se dovedeste a nu fii chiar atat de mare scorpie cum a fost in celelalte volume. Vom mai afla si alte secrete despre familia Van Alen si revelatii despre adevarata origine a lui Bliss.
Am spus cate un "Fuck!" la fiecare 4-5 capitole. Pe bune, a fost atat de buna incat nu-mi venea sa cred. Cascam ochii si tineam cartea strans in mana cand ceva palpitant se intampla. Cu siguranta acest volum nu a dus lipsa de actiune. Pana la ultimul volum mai este, dar inca sper ca cineva se va indura de cititori si fani poate va scoate volumul 5 anul acesta. :D Cer mult?

Citate

"O ghicitoare. Minunat. Un an intreg de cautare a Strajerului si, cand in sfarsit ajung si ei undeva, gasesc un soi de sfinx ciclop care le blocheaza drumul. Oare ar fi durut-o mana daca scria Sunt prizoniera pe aleea Favela la numarul 101! Veniti repede si aduceti-mi si o napolitana! Sau cereau prea mult de la ea?"

"Ciudat ca oamenii fusesera determinati de Conspiratori sa creada ca vampirilor le e frica de soare, cand de fapt, adevarul era exact opusul. Ei il iubisera atat de mult, incat fusesera izgoniti din rai din cauza dragostei lor pentru lumina luciferica."

"Pana acum, adolescenta lui Bliss fusese, fara exagerare si pe fata, de rahat. Se mutase intr-un oras nou, descoperise ca e vampir, se indragostise si isi pierduse dragostea, toate intr-un singur an nebun. Iar acum isi petrecuse ultimul an posedata de un demon, care, apropo, era si tatal ei - cum venea asta, nu prea intelegea."

"Nu voia sa-i bea sangele - dar brusc isi dori foarte mult sa il guste. Sa se joace cu o lumanare aprinsa. Sa tina degetul deasupra flacarii si sa-l retraga exact atunci cand o ardea. Acea lama subtire de cutit care era hotarul intre pericol si distractie. O cursa innebunitoare. Isi scoase coltii si isi ingropa fata in gatul lui. Soarele rasarii, scaldand camera in lumina. Mimi Force se distra pe cinste."

Comanda cartea AICI




Comentarii