Mary: Invocarea (Bloody Mary vol. 1) de Hillary Monahan

Există un mod corect si un mod greșit de a o invoca.
Jess a făcut cercetarea. Succesul necesită precizie: o cameră întunecată, o oglindă, o lumânare, sare, și patru adolescente. Fiecare dintre ele - Jess, Shauna, Kitty, și Anna - trebuie să se tina de mâna, să urmeze regulile. . . și sa nu dea drumul niciodată.
O teamă planeaza asupra camerei prima dată cand Jess ii cheamă numele: "... Bloody Mary, Bloody Mary, Bloody Mary". O unda de teroare urmează, atunci când silueta unei umbre apare ca prin ceață, un spectru prins în spatele oglinzii.
O dată nu este de ajuns, deși - cel puțin nu pentru Jess. Mary este chemata din nou. Și din nou. Dar atunci când cercul lor este rupt, Bloody Mary alunecă prin sticlă, cu un gust de răzbunare pe buzele ei. Cum fetele lupta pentru a scăpa de mânia lui Mary, loialitatea le este pusa sub semnul întrebării, prieteniile sunt rupte, iar viețile le sunt schimbate pentru totdeauna.
Un traseu de indicii o duce pe Shauna  intr-o căutare disperată de a descoperi moștenirea lui Mary Worth. Ceea ce ea găsește va schimba totul, dar va fi de ajuns pentru a o opri pe Mary - și Jess - înainte de a fi prea târziu?

Comentarii