Recenzie Little Black Book de Tabatha Vargo si Melissa Andrea


                 Sebastian Black este un barbat extrem de sexy, care are tot ce-si poate dori: o situatie financiara excelenta, o multime de femei care asteapta sa fie sunate de el- femei care sunt inscrise pe agenda lui- Little Black Book, o prietena pe care se poate baza in legatura cu orice problema- Vick, si e proprietarul unui cunoscut club de noapte. El nu isi doreste o relatie si fiecare femeie din agenda lui stie acest lucru, ceea ce Sebastian isi doreste e sex. Sex fierbinte si fara consecinte!

                 Femeile care sunt inscrise pe agenda lui trebuie sa respecte 2 reguli foarte importante:
1. Sa nu il refuze niciodata.
2. Sa nu se indragosteasca.
Daca una din aceste 2 reguli este incalcata, Sebastian le sterge numele din agenda si plata pentru serviciile lor inceteaza. El nu le cunoaste adevaratul nume, ci femeile sunt numite dupa personaje de desene animate. Ii lipseste un singur personaj, personajul preferat, mitul, femeia care sa ii ia mintile- Jessica Rabbit.
             
                 Rosslyn Harris- Roz este nevoita sa se descurce singura, tocmai si-a pierdut bunica, si afla ca in curand va ajunge in strada impreuna cu fratiorul ei mai mic. Este nevoita sa isi caute un loc de munca, dar timpul trece si nu gaseste nimic. Ea accepta oferta prietenei ei si incepe sa lucreze la clubul detinut de Sebastian. In seara cand Sebastian isi pune ochii pe ea, isi da seama ca Roz e ceea ce cauta- ea e Jessica Rabbit a lui... Din aceasta cauza, el o concediaza, pentru ca vrea sa ii propuna sa faca parte din agenda lui.
Cand Roz aude propunerea sefului ei, nu stie cum sa fuga mai repede. Desi atractia dintre ei nu poate fi negata, Roz nu isi doreste ceea ce Sebastian vrea sa ii ofere.
                 Cand Politia o duce in arest pe Roz, deoarece dormea in masina, iar fratiorul ei ajunge la serviciile sociale, Roz isi da seama ca trebuie sa faca ceva. Dar oare va putea accepta oferta lui Sebastian? Ce fel de relatie va exista intre ei? Ce secrete din trecut ii bantuie si in ce fel ii va afecta?
Fragmente:
"She was a bright, white beacon of beautiful innocence amongst all the sin around the club. She was pure, perfection, with flawless, ivory skin and round hips that begged for my touch. She was exquisite, she was timeless, and little did she know, she was as good as mine."

"She looked as if she wanted to say something more or possibly slap me, but apparently she lost her nerve because she nodded, and left the room. The strange part was, I wanted to go after her and ask her to stay."
Parerea mea:
Ce mi-as putea dori mai mult de la o carte? A avut tot ce trebuia pentru a iesi o carte superba. Si asa a fost... Cand i-am citit descrierea, eram intrigata si foarte curioasa, iar dupa ce am citit-o am stiut ca este o carte pe care nu o voi uita prea curand.
Roz e o tanara inocenta, care a crescut fara parinti. Ea si fratiorul ei au ajuns in grija bunicii, dar si ea i-a parasit. Si astfel o tanara inocenta si virgina, ajunge in clubul pacatosului Sebastian...
Sebastian e barbat dur, care tine la regulile lui, parasind o femeie in lacrimi atunci cand si-a dat seama ca aceasta a inceput sa aiba sentimente pentru el. Dar are si o latura sensibila si buna, deoarece el a si-a salvat prietena din copilarie- Vick de la prostitutie, fetita cu care a crescut la orfelinat... El n-a avut o viata usoara si a facut cateva lucruri de care nu e mandru, iar acestea nu il lasa sa doarma. Cand veti descoperi legatura care exista intre Sebastian si Roz o sa ramaneti uimiti, pentru ca aceasta legatura, acest secret poate pune in pericol tot...

Trailerul cartii:




Comentarii

  1. Buna,
    Vroiam sa spun ca am vrut sa-mi pune pseudonimul Heloise, ca-n Abelard &Heloise, o mare poveste de iubire! By the way, mai am ca alias si Anais, ma stii!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!