Recenzie Forgotten Sins (Sin Brothers vol. 1) de Rebecca Zanetti

Multe multumiri catre libraria online Libris pentru ca mi-a oferit aceasta carte de la sectiunea de carti in limba engleza pentru a o recenza.

Descriere:
Secretele lui o pot distruge
Din momentul în care Josie a pus ochii pe sexy si misteriosul Shane Dean, s-a indragostit. Dorinta lor a aprins o aventura pasionala, și în câteva săptămâni, Shane i-a pus un inel pe deget. Se părea ca fiecare fantezie a ei a devenit realitate... până cand noul ei soț a dispărut fără urmă. Acum, dupa doi ani, Josie este șocata de apelul de la spital: Shane a fost găsit... la locul unei crimei cu nici o amintire despre cum a ajuns acolo. 

Dragostea ei il poate salva 
Shane nu-si aminteste îngerul cu ochi albaștri de la căpătâiul sau ori cine este el insusi, dar știe ca ceva nu este in regula. Auzul sau este extrem de clar, puterea lui fizică este incredibilă, și nevoia de a o proteja pe Josie copleșitoare. Dușmani puternici îl vâneaza, iar Josie este cheia pentru a descoperi de ce. Shane se luptă pentru a-si dezvalui trecutul său, iar noi adevăruri periculoase ies la lumină. Poate el proteja singura femeie pe care a iubit-o? Și poate Josie avea încredere într-un om pe care credea că-l știe, cel care poartă un astfel de secret mortal?

Recenzie

Dupa ce nu a auzit nimic de la sotul ei timp de 2 ani, Josie a cam renuntat la acesta. De aceea este socata cand primeste un telefon de la spital cum ca l-au gasit pe Shane, sotul ei, insa acesta este fara cunostinta. Impreuna, Josie si Shane incearca sa gaseasca raspunsuri la toate intrebarile posibile despre disparitia acestuia timp de 2 ani, ocupatia lui in tot acest timp, motivul pentru care acesta a mintit-o incontinuu cat timp au fost impreuna. Josie este atacata, iar Shane ii sare in ajutor, insa ii omoara pe atacatori din greseala. Astfel isi descopera puterile incredibile pe care nici macar nu stia ca le detine. Cu increderea in Shane spulberata, va putea Josie sa treaca peste iubirea ce inca i-o poarta sau se va reaprinde flacara dragostei in timp ce amenintarea din partea unui vechi cunoscut din viata lui Shane devine din ce in ce mai mare?

Josie se afla intr-un carusel enervant de sentimente, cand il uraste de moarte, cand ii vine sa sara pe el si sa-i rupa hainele. Tensiunea sexuala este si ea prezenta, desigur, mai ales ca in peisaj apar fratii lui Shane; Nathan si Matt, dar si Tom, prietenul lui Josie. Cu atata testosteron in aer, nu stiu cum poate Josie sa se descurce. Multe multe intrebari aiurea sunt puse, gen "Cine sunt eu cu adevarat?", "Ce fel de barbat sunt eu de am putut sa parasesc o astfel de femeie?", "Cum de am o astfel de forta incredibila?", etc. Un alt lucru ciudat- de ce Dumnezeu tot refuza Josie sa plece putin din oras mai ales ca este in pericol? Pentru o amarata de promovare merita sa-ti risti viata? De ce s-a casatori cu el la un timp atat de scurt, dupa doar cateva saptamani? Avand in considerare ca au facut-o in Las Vegas, e de inteles... Si de ce a creat autoarea un barbat atat de perfect din punct de vedere fizic? Caci, in celelalte privinte mai are si el lipsuri. Dar in fine... nu conteaza ca doar e un bad-boy, iar fetele bune sunt atrase de bad boys. Nimic nou sub soare.

Coperta
Desigur ca ni-l prezinta pe Shane, asa cum a fost el inchipuit, probabil de autoare, stiu eu...

Personajele


Fragmente

"To divorce a soldier most likely in combat seemed wrong. Even after everything, to hurt him like that would hurt her more."

"Are you scared of me?
If you're asking if you abuse women, the answer is no. If you're asking if you're an asshole, the answer is yes."

"Desire rippled through her with memories of what those hands could do. [...] The man knew her body and exactly how to play her. The thought brought both unease and intrigue."

Comandati cartea de AICI
Volumul doi din serie il gasiti AICI

NOTA: 3.5

Comentarii