Seriale Update # 14

PENTRU CELELALTE SERIALE VIZIONATE DE NOI DATI CLICK PE SERIALE


Amy si Karma sunt doua liceene obisnuite care se prefac a fi lesbiene pentru a atrage popularitatea si respectul celor de la liceu, fiind singurul cuplu de lesbiene. Insa cum minciuna are picioare scurte, adevarul va iesi eventual la suprafata. Prietenia celor doua este pusa insa in pericol cand Karma se indragosteste de un baiat, iar Amy se indragosteste de... Karma. Un serial care te binedispune oricand il vizionezi, 10/10 de la mine! :)


Serialul urmareste viata tumultoasa a celor de la conacul Downton, atat a aristocratilor Crawley, cat si a subalternilor. Actiunea serialului se desfasoara in 1910-1920 si mentioneaza evenimente precum scufundarea Titanicului, dar si primul razboi mondial. Acesta abordeaza teme precum mostenirea, unitatea familiei, prietenia, minciuna si multe altele pline de invataminte.


Serialul urmareste viata personala si profesionala a celor din echipa de pompieri din Chicago. Locotenentii Cassey si Kelly par sa aiba numai probleme. Cassey se lupta sa-si salveze relatia care pare sa se deterioreze si incearca sa faca fata presiunilor puse de catre un politist corupt, iar Kelly are probleme cu drogurile. Insa nici pentru restul viata nu pare sa fie tocmai roz, caci pompier fiind, viata iti este pusa in pericol in fiecare moment.


Josh, un tanar antreprenor, o angajeaza pe Gabi pentru a-i fi bucatar personal. Insa situatia se complica cand cei doi se culca impreuna, fiind amandoi sub influenta bauturilor alcoolice. In peisaj mai apare si Connor, un angajat de-a lui Josh, pe care Gabi il place mult, insa si Caroline, logodnica lui Josh. Ce te mai faci cand in discutie mai intervine si un test de sarcina dar si faptul ca lui Josh incepe sa-i placa de Gabi? :)) 


D'Hara este un tinut protejat printr-o bariera magica de catre fortele exterioare, mai ales de catre Darken Rahl, conducatorul care doreste sa cucereasca D'Hara si sa intunece tot Pamantul, la propriu. Legenda Cautatorului spune ca doar Cautatorul poate sa-l opreasca pe acesta din a-si duce la indeplinire planul malefic. Un serial plin de actiune, cu lupte fantastice, putina romanta, aventura si fantezie.


Dupa ce sora si sotul acesteia moare intr-un accident de masina, Ava trebuie sa aiba grija de cei trei copii ai acesteia, insa va afla pe propria piele ca nu este chiar atat de usor sa ai grija de doi adolescenti si un copil care pune sub semnul intrebarii orice. Pe langa asta, viata ei personala este aproape inexistenta, iar prietenii ei nu par tocmai un model de urmat de catre cei trei copii.

PENTRU CELELALTE SERIALE VIZIONATE DE NOI DATI CLICK PE SERIALE

Comentarii

  1. Am încercat faking it și mi s-a părut foarte prost!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e pentru oricine, inca o data se demonstreaza ca gusturile nu se discuta. :) Mie imi place.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!