Mini-recenzie Ramai vesnic vrajitoare... (Vrajitoare vol. 2) de Carolyn MacCullough



Toata familia Greene se pregateste de nunta Rowenei, sora lui Tamsin. Insa un inamic Calatoreste din trecut pentru a transmite o amenintare care-i vizeaza pe toti. Constientizand ca Alistair a revenit in viata ei, Tamsin i-a o decizie importanta: sa Calatoreasca in trecut inainte ca Alistair sa-i intalneasca pe cei din familia Knight si sa-l opreasca sa-i distruga propria familie. Asa ajunge sa se infiltreze in familia Knight si sa descopere ca acestia fac experimente cu sangele muritorilor pentru a-si spori Talentul. Insa identitatea ei adevarata este aflata cand Alistair ajunge in cele din urma cu o propunere pentru cei din familia Knight. Va reusi Tamsin sa mai scape cu viata si sa se intoarca in prezent sau va ramane pe veci prinsa in trecut alaturi de inamicii ei de moarte?





Parerea mea

Cam multa vorbarie si prea putina romanta. Speram sa avem parte de ceva mai multa actiune romantica din partea lui Gabriel si a lui Tamsin, insa nu am avut noroc nici de data aceasta. Nu am inteles insa de ce doar Tamsin din toata familia Greene este vrednica sa Calatoreasca. Adica, pe bune, vorbim despre o miza URIASA: existenta familiei ei. Toata aceasta povara, sa zic asa, sta pe umerii lui Tamsin. Daca o da in bara, familia nu va mai exista. Per total este o lectura placuta, usoara, insa fara nimic special. Ma bucur totusi ca seria nu are decat 2 volume, acesta fiind cel de-al doilea. Parca primul volum a fost ceva mai reusit decat acesta...

Fragmente

"Aveam in fata mea o alegere. O alegere la care se fac aluzii vagi in cartea familiei. O alegere care va implini profetia facuta de bunica acum multi ani. Sau care imi va distruge familia pentru totdeauna."

Tamsin

Nota: 3.5/5

Comentarii