Punctul Mort (Vampirii Sudului vol. 12) de Charlaine Harris

Sookie se confrunta cu investigatia unei crime.
O tânără a murit la o petrecere cu vampiri - și se pare că iubitul ei, Eric, ar putea fi responsabil. Eric jură că nu a făcut-o, poliția nu-l crede, și nici macar Sookie nu este atât de sigura. Dar nici nu este tentata sa-si dea cuvântul pentru el, surprinzadu-l bucurandu-se de sangele victimei cu cateva minute înainte de a fi ucisa.
Dar ceva ciudat se întâmplă. De ce a fost Sookie chemata la petrecerea fatidica cu cateva minute mai devreme - doar pentru a-l prinde Eric asupra actului? Și de ce s-ar fi intepat victima sa-i dea sângele înainte de a o aborda Eric? A fost pur și simplu pentru că a vrut să fie irezistibila, sau a fost ceva mai sinistru la mijloc?

Sookie va trebui să afle...  dar e cel mai prost moment pentru a investiga, caci familia ei de Zane au problemele lor proprii și Sookie este, în mod inevitabil, implicata in ele. Și există o ultimă complicație. Pandantivul lasat de bunica ei ii va acorda o singura dorinta. Singura problema este ca Sookie încă nu știe ce - sau pe cine - isi dorește cu adevărat inima ei...

Comentarii