Recenzie Hell's kitchen de Callie Hart si Lili St. Germain (Hell's kitchen # 1)



               Roberto Barbieri este capul mafiei italiene din New York, un om periculos si fara scrupule. El vrea sa se razbune pe principalul lui inamic: Paddy McLaughlin- un puternic mafiot irlandez. Vrea sa il loveasca unde il doare mai tare: in familie. Astfel, Roberto le ordona celor doi fii ai sai: Theo si Sal sa o rapeasca pe fiica lui Paddy- Kaitlin.

Kaitlin este o tanara rasfatata, deci o tinta usoara pentru cei doi barbati Barbieri. Cand fata si garda ei de corp- Gracie, ajung in New York, sunt intampinate de presupusii soferi: nimeni altii decat Theo si Sal. Cele doua nu banuiesc nimic, dar apoi Gracie isi da seama ca ceva nu este in regula. Ea se lupta sa scape si o scape pe Kaitlin, iar masina in care se aflau toti sufera un accident. Astfel, Kaitlin reuseste sa evadeze. Sal porneste dupa ea, iar Theo trebuie sa o invinga pe Gracie. Si asta nu este usor, deoarece femeia stie sa se lupte si este hotarata sa il ucida pe Theo.

Dupa o lupta apriga, Theo o invinge pe Gracie si o ia cu el. Nu isi permite sa o lase sa scape pentru ca stie ca femeia va merge direct la Paddy. Gracie credea ca Theo o va ucide cu prima ocazie, insa nu se astepta sa fie dusa in cuibul de vipere al familiei Barbieri: restaurantul Hell's kitchen.
Kaitlin intra in primul restaurant pe care il intalneste pentru a cere ajutor. Acolo, ospatarita Scarlett o ajuta pe fata sa scape, nu inainte de a-i da acesteia adresa si cheia de la apartamentul sau. Sal e pe urmele lui Kaitlin, dar Scarlett a blocat usa dintre el si Kaitlin. Ea este decisa sa nu ii spuna nimic barbatului, in timp ce furia lui Sal creste.
Scarlett a fugit din orasul sau natal, pentru a scapa de pacatele trecutului ei. Demonii nu o lasa in pace, amintindu-i mereu ce a facut. Ea si-a gasit refugiul in pastile si alcool.

Acum Sal are de-a face cu o ospatarita incapatanata, care nu vrea sa vorbeasca. El stie ca daca Roberto afla ca Kaitlin a scapat, e de rau, atat pentru el, cat si pentru fratele sau.

Trebuie sa o faca pe Scarlett sa vorbeasca pentru ca ea e singura care stie unde se afla Kaitlin si se va folosi de forta, daca e nevoie...
Parerea mea: 
Nu stiam la ce sa ma astept cand am inceput aceasta carte. Nu citisem pana acum nimic semnat Callie Hart sau Lili St. Germain. Dar mi-a fost clar inca din primul capitol, ca o sa-mi placa aceasta carte. Cele doua autoare au facut o treaba minunata, au creat o care care m-a impresionat. O carte are tot ce ii trebuie si poate fi incadrata la mai multe genuri: romantic, suspans, thriller, crime, dar si cu o parte amuzanta.
In carte mai apar doua cupluri: protagonistii seriei Blood & Roses de Callie Hart- Zeth si Sloane si protagonistii seriei Gypsy Brothers de Lili St. Germain- Juliette si Jase.
Date despre carte:
Titlul original: Hell's Kitchen
Aparitia in SUA: 3 Martie 2015
Nr. pagini: 113
Seria din care face parte: Hell's kitchen:
                                      1. Hell's kitchen
                                      2. Tribeca ( 5 Mai 2015)
                                      3. Bleecker Street (30 Iunie 2015)


Comentarii