Divergent la ProTv!

Astazi, 19 Aprilie 2015, ProTv difuzeaza filmul "Divergent", adapatarea cinematografica a cartii cu acelasi nume, scrisa de Veronica Roth. Filmul incepe la ora 20:30.

Comanda cartea dand click pe coperta.


Comentarii

  1. Aceasta postare tocmai mi-a amintit de cat de mult timp a trecut de ultima data cand am vazut un film la TV. Nu doar ca imi place sa le vad pe marile ecrane (si ele cat mai mari si cu sonorizare cat mai buna), dar nu cred ca as mai putea indura zeci de minute de reclame, tocmai in punctele esentiale ale actiunii ;))

    Dar desigur, e bine pentru cei care nu au apucat sa il vada inainte si au avut acum ocazia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa sunt si eu cu serialele. Parca tot mai fain e sa le vezi la tv decat pe tableta/laptop... e alta senzatie. Despre filmele la cinema nu stiu ce sa spun, ca nu prea umblu la cinema. Dar da, ai dreptate, publicitatile pot fi uneori iritante. Mai alese cele de la Protv, care dureaza vreo 10 minute. Dar uneori sunt si folositoare, cand ti-e sete sau vrei o gustare si nu vrei sa ratezi nimic, e utila o publicitate.

      Ștergere
  2. M-am uitat doar până când a apărut Kate Winslet, în rolul lui Jeanine, atât. Am văzut filmul mai demult. Sincer, nu m-aș fi uitat la el dacă nu aș fi aflat că joacă actrița mea preferată în film, și anume, Kate Winslet. :D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!