Recenzie Watch Me de Cynthia Eden


              Chance Valentine este unul din proprietarii VJS Protection- o firma de securitate. El a lucrat pentru un om important- Will Hawthorne, dar a plecat si si-a deschis propria afacere. Acum, Will il contacteaza din nou si ii cere sa ii protejeze fiica- pe Gwen. Ii spune ca fiica lui nu a acceptat niciun bodyguard, dar stie ca pe Chance nu il va putea refuza. Intre Chance si Gwen a existat o legatura pe vremea cand el lucra pentru tatal ei, dar barbatul stia ca nu se poate incurca cu Gwen. Cand Chance a refuzat-o, Gwen s-a refugiat in bratele unui barbat nepotrivit- Ethan. Relatia dintre ea si Ethan s-a incheiat cu ordin de restrictie impotriva lui Ethan. In noaptea in care relatia celor doi s-a schimbat, Chance si-a pierdut controlul in fata lui Gwen, iar apoi totul s-a schimbat...
       
               Will crede ca Ethan o hartuieste pe Gwen, iar Chance trebuie sa afle daca banuiala lui e adevarata. Chance o reintalneste pe Gwen, o salveaza de la ceea ce parea un jaf, dar nu ii spune ca tatal ei l-a angajat pentru a avea grija de ea. Gwen se simte privita, banuieste ca cineva ii urmareste fiecare miscare si il angajeaza pe Chance pentru a o proteja. Chance este fericit ca este din nou in preajma lui Gwen si este hotarat ca de data asta sa nu o lase sa-i scape.

            Un apel telefonic o sperie pe Gwen, iar barbatul de la capatul firului ii da de inteles ca e tot timpul cu ochii pe ea. Chiar si in intimitatea dormitorului sau, Gwen nu e in siguranta. Ea il cheama apoi pe Chance, iar acesta o duce la el acasa, in timp ce echipa lui va cauta camerele ascunse in casa lui Gwen. Acolo, atractia dintre Gwen si Chance nu mai poate fi stapanita... Dar inainte ca focul pasiunii sa le ia mintile, Chance descopera ca locuinta sa este in flacari. La propriu!
Amenintarea la adresa lui Gwen este cat se poate de reala, dar Chance o va proteja pe Gwen chiar si cu pretul vietii lui.

Cine o hartuieste pe Gwen? Este posibil ca cel care ii vrea raul sa fie chiar fostul ei iubit- Ethan? Cum va reactiona Gwen cand va afla ca Chance a fost angajat de tatal ei pentru a avea grija de ea? Va putea el sa o fereasca pe Gwen de cel care o urmareste? Vor reusi cei doi sa fie impreuna sau hartuitorul ei ii va impiedica?
Parerea mea:
Este pentru prima oara cand citesc Cynthia Eden si trebuie sa spun WOW! Cu siguranta nu va fi si ultima. A fost super! Personajele au fost bine conturate, povestea cursiva si plina de suspans, iar pasiunea a fost la ea acasa.
Mi-a placut mult de cei doi protagonisti. Chance e un barbat hotarat sa o protejeze pe Gwen si asta nu pentru ca a fost angajat de cineva sa faca acest lucru, ci pentru ca ii pasa de ea. Nu ii pasa de faptul ca tatal lui Gwen are relatii si afacerea lui ar putea inflori, vrea doar sa il opreasca pe cel care vrea sa ii faca rau lui Gwen. Gwen s-a saturat de bodyguarzii trimisi de tatal ei, dar cu Chance e altfel- intre ei a existat o legatura... Cand isi da seama ca cineva se afla pe urmele ei, stie ca Chance va avea grija de ea. Pe masura ce pericolul creste, si sentimentele lor sunt tot mai puternice...
In acest prim volum aflam si cum s-au cunoscut cei trei proprietari ai VJS Protection, dar avem parte si de prima intalnire dintre Lex si Sophie- protagonistii urmatorului volum- intalnire care se lasa cu scantei!
Date despre carte:
Titlul original: Watch me
Aparitia in SUA: 3 decembrie 2014
Nr. pagini: 236
Seria din care face parte: Dark Obsession:
                                   1. Watch me
                                   2. Want me
                                   3. Need me



Comentarii

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!