"Four" (o antologie Divergent) in curand la editura Leda!

O SINGURĂ ALEGERE
ÎL SALVEAZĂ DE TRECUTUL SĂU
O SINGURĂ ALEGERE
ÎI MARCHEAZĂ VIITORUL
O SINGURĂ ALEGERE
SCOATE LA IVEALĂ PRIMEJDIILE
O SINGURĂ ALEGERE
ÎL SCHIMBĂ PENTRU TOTDEAUNA
O SINGURĂ ALEGERE
IL VA ELIBERA
Cu doi ani înainte ca Tris Prior să facă alegerea care avea să-i schimbe viaţa, fiul de şaisprezece ani al liderului Abnegaţiei a trecut prin acelaşi lucru. Transferul lui Tobias către Neînfricare reprezintă şansa de a o lua de la capăt. Aici, el nu va fi strigat pe numele dat de părinţi. Aici, el nu va permite ca teama să îl transforme într-un copil înspăimântat.
Proaspăt botezat „Four”, el află în timpul iniţierii că va izbândi în Neînfricare. Însă iniţierea este doar începutul, iar Four trebuie să-şi revendice locul în ierarhia Neînfricaţilor. Deciziile lui îi vor afecta pe viitorii novici şi vor scoate la iveală secrete care ar putea să-i pună în primejdie propriul viitor – şi viitorul întregului sistem de facţiuni.
Doi ani mai târziu, Four este pregătit să acţioneze, dar cursul lucrurilor este încă neclar.
Totuşi, prima novice care sare în plasă ar putea schimba totul. Alături de ea, calea de a salva lumea ar putea deveni limpede. Alături de ea, el ar putea fi din nou Tobias.
Veronica Roth completează seria DIVERGENT cu un volum adiacent palpitant, relatat din perspectiva îndrăgitului şi celebrului personaj Tobias. Cele patru povestiri incluse în această ediţie – TRANSFERATULNOVICELEFIUL şi TRĂDĂTORUL –, alături de trei scene inedite, oferă cititorilor o privire electrizantă asupra trecutului şi sentimentelor lui Tobias, pregătind totodată terenul către saga trilogiei DIVERGENT.

Comentarii

  1. Iubesc coperta si ma bucur ca nu am luat editiile tie-in ale primelor doua carti din trilogie - asa or sa se potriveasca perfect :3 De asemenea, sper sa aiba un format asemanator cu celelalte carti din serie ^^" -D.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu vad de ce ar schimba formatul acuma. Eu unul nu stiu ce sa zic de coperta, e faina, nu zic ca nu; si cele tie-in sunt frumoase. Cu toate acestea, nu am in biblioteca niciun volum :(

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!