Grey (Cele cincizeci de umbre ale domnului Grey vol. 4) de EL James

Vezi lumea celor Cincizeci de umbre prin ochii lui Christian Grey.

In propriile cuvinte ale lui Christian, prin gândurile, reflecțiile, și vise sale. EL James oferă o perspectivă nouă asupra povestii de dragoste care a captivat milioane de cititori din întreaga lume.

Christian Grey isi exercită controlul în toate domeniile; lumea lui este simpla, disciplinata, și cu totul goala, până în ziua în care Anastasia Steele se afiseaza în fata biroului sau, într-un amestec de membre bine proporționate și păr șaten. El încearcă să o uite, dar este atras într-o furtună de emoții pe care nu le poate înțelege și carora nu le poate rezista. Spre deosebire de orice femeie cunoscuta pana acum, timida Ana pare sa vada prin el, sa vada dincolo de lumea minunata și stilul de viață a lui Christian, cel cu inima de gheata si ranita.

Oare Ana va putea risipi ororile copilăriei lui care ii bântuie noptile lui Christian? Sau dorințele sexuale întunecate ale acestuia si dorinta de a controla plus ura de sine care-i umple sufletul o conduce pe această fată departe de el și ii poate distruge speranța fragila pe care i-o oferă?

Aceasta carte este dedicata publicului matur.

Comentarii