Recenzie Robotii din familia mea (Robotii vol. 1) de James Patterson

(Carte primita de la Grupul Editorial Corint in urma sponsorizarii)

Viata lui Sammy Heyes-Rodriguez nu este niciodata plictisitoare deoarece are o casa plina de roboti. Mama lui este un geniu inventator care creeaza roboti, iar tatal lui este un creator de benzi desenate. Cu asa parinti, cum sa te plictisesti?
Printre robotii creati de mama lui, se numara urmatorii: Dl. Mop-de-fier: majordomul casei si cel care face curat, Tandala: a carui pasiune este gradinaritul si activitatile gospodaresti, Blitz: o masina agresiva de tuns iarba, Drona Malona: robotul zburator care obtine date meteo si informatii despre trafic si, ultimul, dar nu cel din urma, E: robotul care-i cam pune rabdarea la incercare lui Sammy.
E urmeaza sa mearga la scoala impreuna cu Sammy, iar acolo belelele se tin lant. Robotul este unul foarte inteligent, asa ca devin putin arogant in legaturile cu lectiile de la scoala, mai ca da foc intregii clase la ora de chimie si provoaca o mare bataie cu mancare la cantina. Asa nu se mai poate.
Sammy are si un inamic pe nume Cooper Elliot, care-i creeaza probleme acestuia la scoala si care este invidios pe robotii sai. Ce se intampla cand un robot al familiei dispare fara nici o urma? Cine este de vina? Si ce cauta o masina neagra misterioasa tot timpul in jurul lui Sammy si a lui E?

Toate raspunsurile le veti gasi in aceasta prima carte din seria cu Robotii a lui James Patterson, o carte plina de invataminte, educativa, care ajuta la imbogatirea vocabularului celui mic, dar si la distractia acestuia alaturi de protagonistii care intra in cele mai amuzante belele.

Fragment

"Asadar, baieti si fete, as vrea ca noi toti sa-i semanam mai mult lui E. Ar trebui sa ne purtam unii cu altii in felul in care E s-a purtat cu noi: cu blandete si respect. Daca esti mai mare decat altul, intinde-i celui mai slab o mana. Daca esti mai putertnic, ajuta-l sa faca ceea ce n-ar putea face de unul singur. Fiti asemenea lui E!"


Alcatuirea cartii

78 capitole; 319 pagini

Daca doriti sa castigati cartea, participati la concurs AICI

CUMPARATI CARTEA AICI



Comentarii