Minionii - in curs de aparitie la Rao!

Eşti pregătit să porneşti la drum cu minionii tăi preferaţi? Foarte bine, pentru că în interiorul cărţii vei găsi tot felul de activităţi amuzante pe care să le faci împreună cu Kevin, Stuart şi Bob. În plus, înăuntru vei găsi o mulţime de abţibilduri minunate!









De când au apărut pe lume, minionii au scotocit întreaga planetă în căutarea ticălosului potrivit care să le fie stăpân. În goana lor după conducătorul perfect, au slujit dinozauri, regi şi chiar monştri. Dar e timpul pentru un nou stăpân... numai de-ar găsi unul! Însoţeşte-i pe Kevin, Stuart şi Bob în călătoria lor prin lume şi participă alături de ei la Congresul Ticăloşilor, unde caută cel mai mare şi mai tare ticălos care să-i conducă.







De milioane de ani, minionii rătăcesc pe pământ, căutând ticălosul potrivit care să le fie stăpân. În încercarea de a găsi conducătorul perfect, ei au slujit dinozauri, regi şi chiar monştri. Dar când vor renunţa, cine-i va conduce ca să-şi continue căutarea?





Minionii s-au născut pentru un singur motiv: să îi slujească pe cei mai ticăloşi dintre ticăloşi. Dar atunci când Scarlet Overkill îi trimite să fure coroana reginei, Bob încurcă socotelile... şi devine noul rege al Angliei! Trăiască regele Bob!

Comentarii