Recenzie Manwhore de Katy Evans (Manwhore # 1)



Malcolm Kyle Preston Logan Saint este un barbat puternic, obisnuit cu succesul.  Este detinatorul unei companii de succes- M4 si tocmai se pregateste sa lanseze un program care poate sa rivalizeze cu Facebook, numita Interface. Banii nu sunt o problema pentru el si femeile roiesc in jurul lui. El nu le-a refuzat, de aceea are o reputatie pe masura. 
Malcolm are doi prieteni buni: Tahoe si Callan, oameni cu aceleasi pasiuni si aceleasi pacate...
In ciuda numelui, Malcolm nu este un sfant. Din contra- este un pacatos, un barbat care se lasa folosit de femei si face sex cu ele, dar nu mai mult de 4 ori. Cifra 4 este una importanta pentru el.


Rachel Livingston este o tanara jurnalista, care lucreaza pentru Edge- o revista care se afla pe buza prapastiei. Cand este chemata in biroul sefei, Rachel stie ce se va intampla: va fi concediata. 
Insa primeste o alta propunere: o ultima sansa de a salva revista de la ruina. I se propune sa scrie un articol in care sa il demaste pe cel mai dorit burlac din Chicago: Malcolm Saint.
Rachel traieste pentru a scrie si povestile sunt viata ei. Ea isi doreste sa lucreze in continuare pentru Edge pentru a-si ajuta mama si accepta propunerea sefei sale.

Rachel trebuie sa se apropie de Malcolm, sa intre in lumea lui si sa afle raspunsul la 4 intrebari importante: 
1. Cum reuseste sa fie atat de calm si controlat tot timpul?
2. Care-i treaba cu tatal lui?
3. Ce rol joaca femeile in viata lui?
4. De ce are o afinitatea pentru cifra 4?


Rachel cere o intalnire cu Malcolm pentru a discuta despre Interface. Intalnirea lor este una atipica si se incheie cu Rachel plecand cu o haina pe care Malcolm i-a dat-o. Alte intalniri urmeaza in care cei doi se cunosc mai bine si se tachineaza. Cei doi participa si la un eveniment de caritate unde salveaza un elefant, prilej cu care Rachel il poate vedea pe adevaratul Malcolm. Ea afla ce este important pentru el, ii afla copilaria si afla raspunsurile la toate intrebarile. Dar acum Rachel nu crede ca poate sa isi duca sarcina la bun sfarsit, nu poate sa il demaste pe omul pentru care incepe sa simta ceva...

Date despre carte:
Titlul original: Manwhore
Aparitia in SUA: Martie 2015
Nr. pagini: 368
Seria din care face parte: Manwhore:
                                                   1. Manwhore
                                                   2. Manwhore +1
                                                   2,5. Ms. Manwhore (Aparitia in SUA: 5 octombrie 2015)


                             

Comentarii