Seriale Update # 17

PENTRU CELELALTE SERIALE VIZIONATE DE NOI DATI CLICK PE SERIALE


Dupa ce o filmare cu o hartuire este uploadata pe tot internetul, niste crime sangeroase incep sa bantuie campusul unui liceu din Lakewood. In timp ce Emma si prietenii ei se straduiesc sa supravietuiasca, secrete teribile din trecutul fiecaruia sunt dezvaluite si ne arata ca nici unul dintre acestia nu este nevinovat si ca fiecare dintre ei ar putea fi criminalul Ghostface. Un serial plin de suspans si mister numai potrivit pentru fanii popularei serii de filme Scream, regizate de maestrul filmelor de groaza Wes Craven. Desi acesta nu s-a implicat si in seria televizata Scream, asta nu a facut serialul sa fie mai prost decat filmele. Ce ramane de facut este sa asteptam sezonul 2.


Povestea se concentreaza pe campusul Universitatii Wallace, care este zguduit de niste crime macabre realizate de un asa-zis Diavol Rosu. Criminalul incepe sa ucida fara mila fetele din fratia Kappa Kappa Tau, insa curand vom descoperi ca nici ele nu sunt atat de nevinovate cum vor sa para. Dupa evenimentul tulburator de acum 20 de ani, din 1995, cand una dintre fetele din Kappa Kappa Tau a murit nascand in cada casei fratiei, este randul noilor membre ale fratiei sa descopere circumstantele ciudate in care aceasta a murit si ce legatura au crimele de acum cu evenimentul din 1995. Un serial de comedie-horror si mister care va va tine lipiti de ecrane de-a lungul episoadelor.


Serialul povesteste intamplarile hazlii prin care sase tineri prieteni trec lucrand la o frizerie impreuna. Fosti colegi in liceu, cei sase prieteni: AJ, Danni, Joy, Dan, Mo si Charmaine, dupa absolvire, fiecare au mers pe drumul lor, insa circumstante neprevazute i-au adus din nou impreuna. Acestia acum fac fata impreuna vietii si a misterioaselor cai ale inimii. Un serial foarte amuzant. Recunosc ca l-am vizionat mai mult pentru Ashley Tisdale, fiind una dintre preferatele mele, insa nu am regretat. Glumele sunt de bun gust si pot fi savurate de toata lumea. Pacat ca a fost anulat dupa un singur sezon.


Detectiva Stella colaboreaza cu autoritatile locale din Belfast la prinderea unui criminal pe nume Spector care ucide femeile intr-o maniera mai... neobisnuita. Spector pe de alta parte, duce o viata dubla, ziua este un sot ideal, atent cu copii si sotia, iar seara un criminal insetat. Nu mult timp trece caci situatia se complica pentru Spector, avand-o pe Stella pe urmele sale. Cand viata familiala ii este amenintata, la ce metoda va recurge Spector pentru a scapa basma curata din toata aceasta poveste? Un serial thriller britanic, avandu-i pe Gillian Anderson si Jamie Dornan in rolurile principale, plin de actiune, cu putin episoade per sezon, ceea ce-l face sa fie mult mai usor de vizionat.


Dupa 30 de ani de la evenimentele sangeroase din seria de filme Evil Dead, cand Ash si prietenii sai au dezlantuit un rau de neimaginat in lume din cauza Cartii Mortilor, Ash se intoarce pentru a pune capat povestii de groaza. Spirite malefice care-i fac pe oameni sa se transforme in niste creaturi insetate de sange ameninta viata lui Ash si a noilor amici intalniti pe drum: Pablo si Kelly. Impreuna cu acestia, Ash trebuie sa distruga Cartea Mortilor si sa incheie cosmarul. Insa, dupa cum probabil ne-am asteptat cu totii, nu este tocmai usor sa distrugi raul pe care l-a dezlantuit cartea. Un serial de groaza foarte bun care merita mai multa atentie din partea tuturor. Fanii genului horror si a serialului The Walking Dead il vor indragi mai mult ca sigur, cum am facut-o si eu.


Viata tanarului Nate, seful unui restaurant din Portland, este data peste cap cand acesta o surprinde pe mama sa impreuna cu cel mai bun prieten al sau. Aceasta incearca sa accepte noua relatie a mamei lui, insa cu siguranta nu-i este usor. Pe langa asta, Nate incearca sa-si gaseasca si el pe cineva si are impresia ca soarta nu este in favoarea lui. De aici la numeroase intamplari amuzante nu este decat un pas. Un serial de comedie bunicel a carui prim sezon a avut 9 episoade.


Serialul se concentreaza pe cinci prieteni care vor sa-si indeplineasca visele. Initial, fiecare a avut vise mari (Miles sa devina model pentru Calvin Klein, Sophia sa devina autoare, Lou sa urmeze dreptul, Raviva sa urmeze o cariera in muzica, iar Daphne sa aiba doar... succes) si au fost foarte determinati sa le indeplineasca, insa vor descoperi ca propria piele ca viata nu este atat de usoara pe cat cred ei.


Dupa ce un obiect staniu aterizeaza pe Pamant, o sursa de energie stranie produce moartea a cinci straini, care insa reinvie dupa cateva clipe. Acestia incep sa posede abilitati stranii: Erin poate sa-si paraseasca trupul, controlandu-si spiritul, Peter are super-forta, Raul poate citi gandurile, Joshua are viziuni apocaliptice, Koa poate sa-si schimbe forma, iar Zahir manipuleaza electricitatea. Acestia devin Mesageri in urma sursei misterioase care i-a lovit si trebuie sa opreasca Apocalipsa din a se infaptui daca cei patru Calareti Ai Apocalipsei se reunesc. Un serial slab spre mediocru care a fost anulat dupa difuzarea primelor doua episoade ale primului sezon. Difuzarea a continuat, finalizand sezonul.


Serialul se concentreaza pe Matt Dillon, un agent secret care investigheaza disparitia a doi agenti in misteriosul oras Wayward Pines, Idaho. Matt se trezeste dupa un accident rutier in Wayward Pines, unde o intalneste pe Kate, una dintre agentii disparuti. Aceasta este la casa ei, stabilindu-se in acest oras. Ce nu intelege Matt este de ce tocmai aici cand avea o viata minunata in afara acestui oras straniu. Curand Matt descopera ca nimeni din Wayward Pines nu mai poate parasi orasul, toti fiind supravegheati atent de cineva din afara care-i pedepseste in cazul in care vor sa scape sau in cazul dezvaluirii unor secrete din interior. Cum va proceda Matt in continuare si daca va descoperi toate misterele acestui oras ramane de vazut in acest serial plin de suspans si drama.


Lindy, hackerita geniala de 21 de ani este convinsa de colega ei de camera Sophia sa inceapa intalnirile online. Lindy incepe sa creada ca unul dintre posibilii parteneri de pe internet ar putea fi hartuitorul ei, iar persoanele din jurul ei par sa moara in circumstante stranii. Ea impreuna cu prietenii ei si cu politia incearca sa descopere cine este in spatele profilului online si cine comite aceste crime odioase. Ar putea avea hartuitorul ei ceva legatura cu crimele sau cu rapirea surorii sale de acum trei ani? Descoperiti urmarind primul sezon al serialui. Serial anulat dupa doar primul sezon.


Al patrulea sezon al serialului horror spune povestea Elsei Mars, care conduce un circ impreuna cu prietenii ei si persoanele blamate de societate pentru felul in care arata. Ea si proscrisii ei descopera pe propria piele ca este foarte greu sa conduci un astfel de spectacol cand oamenii incearca sa-si saboteze fiecare incercare. De parca nu ar fi de ajuns, un criminal inspaimantator in costum de clovn incepe sa ucida membrii circului unul cate unul. Va descoperi Elsa cine este in spatele crimelor si va mai reusi sa tina circul in picioare sau se va duce totul de rapa?

PENTRU CELELALTE SERIALE VIZIONATE DE NOI DATI CLICK PE SERIALE

Comentarii