Recenzie Ingeri Cazuti (Penryn si sfarsitul lumii vol. 1) de Susan Ee


Este sfarstiul lumii si Pamantul este invadat de Ingerii Apocalipsei. Penryn, o tanara de 17 ani, incearca sa supravietuiasca in lumea distrusa de ingerii razbunatori alaturi de sora sa mai mica Paige, aflata intr-un scaun cu rotile, si de mama sa, a carei nebunii se manifesta in cele mai inoportune momente si in cele mai neobisnuite moduri. Penryn salveaza un inger de la executare dupa ce acestuia i-au fost retezate aripile, in timp ce ingerii o rapesc pe Paige. Nestiind incotro sa o apuce sau ce e de facut acum, Penryn il tine captiv pe ingerul fara aripi. Impreuna vor porni intr-o aventura periculoasa presarata cu pericole la tot pasul. Insa, intrebarea ramane, de ce invadeaza ingerii pamantul si nimicesc oamenii care li se opun? In cine poti avea incredere: in oameni sau in ingeri? Descoperiti aventura primejdioasa a lui Penryn in lumea apocaliptica invadata de ingeri in primul volum al seriei ”Penryn si sfarsitul lumii”: ”Ingeri cazuti” de Susan Ee oferit de libraria online Libris.

Susan Ee ne ofera o experienta unica alaturi de o eroina noua, neinfricata, determinata sa lupte pentru familia ei si chiar pentru supravietuirea in aceasta lume aflata in colaps. Daca pana acum ne-am obisnuit ca ingerii sa fie personaje pozitive, aflati in pozitia de salvatori ai omenirii, aceasta serie o sa ne schimbe total parerea despre ingeri. Insetati de razbunare, dornici de a varsa sange si de a urma ordine orbeste, ingerii din ”Penryn si sfarsitul lumii” fac din aceasta serie una unica. Incarcata de emotii coplesitoare si actiune care-ti taie suflul si te face sa parcurci capitolele intr-o maniera rapida ”Ingeri cazuti” aduce un aer nou in genul Paranormal/SF/Fantasy oferind tuturor fanilor genului o experienta unica alaturi de eroii cartii: Raffe si Penryn.


Fragmente

”Imaginea chipului lui frumos se estompeaza pe masura ce mi se ingreuneaza pleoapele. N-am mai dormit de doua zile, de teama ca voi rata singura sansa pe care as avea-o daca s-ar trezi ingerul, doar ca el sa moara fara stirea mea. Asa, cum doarme, seamana cu un Fat-Frumos insangerat si inlantuit in temnita castelului. Cand eram mica, eram convinsa ca voi ajunge Cenusareasa, insa acum se pare ca am devenit vrajitoarea ce rea. 
Pana la urma, insa, Cenusareasa nu a trait intr-o ume postapocaliptica invadata de ingeri razbunatori.”



”O mana imi acopera brusc gura. Cu o soapta mai usoara ca aerul, ingerul imi spune sa tac. Primul lucru pe care il vad in lumina slaba a lunii este caruciorul de metal. Ingerul trebuie ca a sarit de pe canapea si l-a impins pana aici in fractiunea de secunda cat i-a uat sticlei sa se sparga. Imi dau seama ca, daca, pe moment, eu si ingerul suntem de aceeasi parte a baricadei, cineva ne ameninta pe amandoi.”




Alcatuirea cartii

47 capitole, 345 pagini



Comanda cartea din colectia de carti online a librariei online Libris AICI

Urmatoarele volume le gasiti la sectiunea de carti in limba engleza AICI

NOTA: 4/5

Comentarii