Seriale Update # 18

PENTRU CELELALTE SERIALE VIZIONATE DE NOI DATI CLICK PE SERIALE


THE X-FILES

Revenirea serialului Dosarele X a adus numai bucurie in randul fanilor seriei. Actiunea continua dupa o pauza de 14 ani, de la incheierea sezonului 9. Serialul urmareste aventurile supranaturale ale agentului FBI Fox Mulder si Dana Scully. Cei doi investigheaza cazurile nerezolvate paranormale, aparitia fenomenelor stranii pe cer si aparitia posibilelor obiecte zburatoare neidentificate. Un serial de actiune si suspans numai bun pentru fanii extraterestrilor si a creaturilor supranaturale. 


SHADOWHUNTERS: THE MORTAL INSTRUMENTS

Serialul este bazat pe seria de carti ”Instrumente Mortale” a Cassandrei Clare, serie aparuta la editura Leda. Clary Fray este o tanara care, la implinirea varstei de 18 ani, descopera ca este un Vanator de Umbre, ca prin vene ii curge sange de inger care o ajuta sa vada demonii in lumea reala. Demonii o rapesc insa pe mama ei, iar lui Clary ii revine sarcina de a-si recupera mama teafara si nevatamata din mainile demonilor. Serial destul de bun, mai bun ca adaptarea cinematografica din 2013, a carui prim sezon a urmarit actiunea primului volum al seriei.


AMERICAN HORROR STORY: HOTEL

Al cincilea sezon al serialului American Horror Story isi are actiunea intr-un hotel in care nimic nu este ceea ce pare. Toata lumea care moare aici ramane captiva in hotel traind un cosmar nesfarsit. Hotelul este condus de Contesa (Lady Gaga in primul sau rol pe micile ecrane) a carei placeri vinovate este de a-si omori amantii. De 90 de ani hotelul este bantuit de sufletele celor captivi in el, si este de datoria detectivului Johm Lowe sa descopere care este cauza atator disparitii misterioase.


DAMIEN

Bazat pe filmul din 1976 The Omen, serialul Damien urmareste viata lui Damien Thorn, un fotograf de razboi a carui trecut a fost influentat de un spirit demonic. Confruntandu-se cu adevarata sa identitate, Anne Ruttledge, femeia care l-a protejat toata viata, incearca sa-l faca pe Damien sa-si imbratiseze latura malefica, cea de Antichrist. Un serial supranatural-drama destul de bun, care insa nu s-a ridicat la asteptarile postului de televiziune A&E, astfel fiind anulat dupa doar un sezon.


LUCIFER

Bazat pe seria de benzi desenate Lucifer, serialul urmareste viata Regelui Iadului Lucifer Morningstar, care isi abandoneaza regatul pentru a locui in Los Angeles, unde detine un club de noapte si ii indeamna pe oameni la pacate. Lucifer ajunge insa sa lucreze cu detectiva Chloe Decker la rezolvarea cazurilor dupa ce o vedeta de cinema pe care a ajutat-o in trecut sa devina populara a murit la iesirea din clubul sau. Serial foarte bun de drama, mister, fantezie, horror, dar si politist presarat cu putin umor.


NASHVILLE

Serialul american Nashville ne spune povestile tumultoase a doua cantarete de muzica country: Rayna James, a carei cariera se afla in pericol nemafiind atat de populara pe cat era in tinerete si Juliette Barnes, o tanara cantareata cu o cariera promitatoare. Cele doua sunt nevoite sa lucreze impreuna pentru a se ajuta sa evolueze in muzica, insa nu este atat de usor pe cat pare. Seoznul doi in curand si la noi, pe DivaUniversal.


DR. FOSTER

Serialul britanic Doctor Foster urmareste viata doctoritei Gemma Foster si intorsatura dramatica pe care o ia aceasta dupa ce descopera ca sotul ei o inseala. De aici si o investigatie pe care o face Gemma pe cont propriu pentru a descoperi cine este cealalta femeie. Serial dramatic care a fost reinnoit recent pentru al doilea sezon.


MARRIED WITH CHILDREN

Serialul sitcom aparut in anul 1987 urmareste viata lui Al Bundy, un fost jucator de fotbal american devenit acum un vanzator de pantofi. Impreuna cu sotia lui, pe care o considera respingatoare, Peggy, atractiva dar naiva fiica Kelly si amuzantul si sarcasticul fiu Bud, Al nu are cum sa se plictiseasca. Aventurile lor amuzante au durat timp de 11 sezoane din 1987 pana in 1997.


GAME OF THRONES

Cel mai popular serial din lume Urzeala Tronurilor, bazat pe seria de carti omonima a autorului George RR Martin, ne duce pe tinutul celor Sapte Regate, unde regi, regine si cavaleri se lupta pentru suprematie si pentru Tronul De Fier, insa si cu demonii razbunatori din Iarna, Serialul are in prim plan 4 mari care: Casa Stark, Lannister, Targaryen si Baratheon, fiecare avand reprezentantii sai. Tradari, intrigi, comploturi, razboaie sangeroase, lupte pentru suprematii, planuri secrete si multa actiune, toate acestea intr-un singur titlu: Game of Thrones.


THE SHANNARA CHRONICLES

Bazat pe seria de carti a lui Terry Brooks, serialul urmareste aventurile magice din Cele Patru Tinuturi. Serialul incepe cu demoni care pasesc in tinuturile pasnice, fiind eliberati din adancuri dupa ce copacul magic Ellcrys, care ii tinea captivi pe acestia, incepe sa isi piarda din vitalitate si puteri. Este acum de datoria lui Will, un tanar pe jumatate elf pe jumatate om, a lui Amberlee, printesa elfilor si a Eretriei, o hoata de buzunare, sa readuca copacul la viata si sa-i trimita pe demoni inapoi de unde au venit.


CONTAINMENT

Serialul foarte bun, anulat insa dupa primul sezon ne prezinta situatia de criza dintr-un oras din Atlanta, unde o epidemie misterioasa si fatala izbucneste si omoara oamenii pe capete. Pentru siguranta orasului si a intregilor State Unite, orasul este pus in carantina si imprejmuit de un gard impenetrabil. Dramele se accentueaza intrucat familiile sunt despartite, iar persoanele dragi sunt in pericol de moarte.


OUTCAST

Serialul urmareste viata lui Kyle Barnes, un tanar care este urmarit de o prezenta malefica inca de mic copil. Prezenta pare sa fie legata de el si de familia lui si ii pune in pericol orice relatie cu oamenii. Impreuna cu reverendul Anderson, Kyle incearca sa-i dea de cap povestii de groaza pe care o traieste inca de cand era mic. Serial bunicel, plin de suspans si putin horror numai bun pentru fanii genului.


PREACHER

Preacher este un serial american bazat pe benzile desenate cu acelasi titlu care ne spune povestea predicatorului Jesse Custer care primeste un dar divin de a putea controla actiunile celor din jur si insarcinarea de a-l gasi pe Dumnezeu. Acesta se imprieteneste cu Cassidy, un vampir irlandez problematic. Serialul m-a atras la inceput, insa pe parcurs m-a facut sa nu mai fiu atat de incantat de el, deseori m-a plictisit, fapt pentru care nu il voi mai urmari in cazul unei posibile continuari.


THE NIGHT OF

Serialul original HBO ni-l aduce in prim plan pe Nasir Khan, un tanar de origine pakistaneza, care intra in belele dupa ce se intalneste cu o tanara problematica in taxiul tatalui sau. Cei doi petrec noaptea impreuna, insa la trezire Nasir descopera trupul neinsufletit al acesteia si devine suspect de crima in acest caz. Pe parcursul episoadelor ne vor fi prezentate mai multe detalii despre conditiile mortii tinerei, viata in inchisoare, precum si rasismul la adresa unei persoane de origine pakistaneza.


GUILT

Serialul Guilt contine thriller, drama si suspans, tot ce-ti trebuie pentru a te tine lipit de televizor pe parcursul episoadelor. Acesta spune poveste lui Grace Atwood, o tanara americana studenta in Marea Britanie. Viata acesteia se schimba in momentul in care isi gaseste prietena cea mai buna, Molly, moarta si devine astfel suspectul numarul unul in acest caz. Sora ei mai mare face tot posibilul sa o ajute pe Grace, insa itele sunt mai incurcate decat par, iar Molly pare sa nu fie chiar atat de inocenta pe cat se credea. Pe parcursul serialului vom descoperi tot mai multe amanunte care ne vor contura circumstantele in care Molly a murit si posibilii suspecti.


AMERICAN GOTHIC

Familia Hawthorne, o familie de vaza din Boston, este zguduita de o serie de crime brutale, care pare sa aiba legatura cu ei. Suspiciunile cresc in timp ce increderea reciproca a membrilor familiei scade. Cand vor descoperi acestia adevarul si pe adevaratul criminal care se ascunde intre ei? Nu va fi oare prea tarziu? Un serial de drama si mister, thriller si suspans care te face sa te intrebi: Oare cine a facut-o in cele din urma?


STRANGER THINGS

Serialul ne spune povestea unui orasel din Hawkings, Indiana, unde Will, un baiat in varsta de 12 ani dispare fara urma. Mama acestuia incepe sa faca investigatii singura, in timp ce prietenii baiatului se intalnesc cu o fetita cu puteri telekinezice care pretinde ca stie locatia lui Will. Insa pentru a ajunge la Will, atat prietenii acestuia cat si mama si sora lui trebuie sa infrunte cele mai negre cosmaruri. Serialul este plin de mister, suspans si o sa va tina lipiti de monitoare. Acesta este oferit de Netflix si a fost reiinoit pentru sezonul 2.

PENTRU CELELALTE SERIALE VIZIONATE DE NOI DATI CLICK PE SERIALE

Comentarii