Seriale Update # 19

PENTRU CELELALTE SERIALE VIZIONATE DE NOI DATI CLICK PE SERIALE


BIG LITTLE LIES

Bazat pe romanul omonim scris de Liane Moriarty, "Marile Minciuni Nevinovate" spune povestea a trei doamne dintr-un orasel din California: Jane, o mama singura care fuge de propriul trecut, Madeleine, o mama casnica geloasa pe iubita mai tanara a fostului sot, si Celeste, o fosta avocata cu probleme in relatia de cuplu. Rivalitatile intre mame se accentueaza pe parcurs, ajungand la sfarsit la o crima odioasa. Acum intrebarea ramane: cine si de ce? Pe parcursul serialului sunt dezvaluite motivele fiecarui personaj si se pun piesele puzzle-ului crimei.


13 REASONS WHY

Cele 13 motive, bazat pe cartea lui Jay Asher, spune povestea Hannei Baker, o tanara liceana care s-a sinucis. Inainte de a se sinucide, ea inregistreaza 13 casete pe care le trimite celor care au avut o contributie la sinuciderea ei. Pe casete, Hanna spune povestea din punctul ei de vedere. Casetele ajung in cele din urma si la tanarul Clay Jensen, care o placea pe Hannah. Un serial mediocru, unde personajul principal (Hannah) este incapabila sa ia decizii in momente cheie si astfel ajunge sa blameze pe toata lumea din jurul ei pentru sinuciderea ei, numai pe ea nu. Serialul a fost reiinoit pentru sezonul 2, desi sincer nu stiu ce se mai poate intampla, avand in considerare ca tot ce s-a intamplat in carte deja s-a intamplat in serial.


THE HANDMAID'S TALE

Bazat pe romanul omonim al lui Margaret Atwood, actiunea serialului se intampla intr-un viitor distopic, unde rata fertilitatii a scazut alarmant din cauza bolilor cu transmitere sexuala si a poluarii. Guvernul din Gilead creeaza o societate unde femeile fertile sunt trimise oamenilor instariti pentru a procrea cu acestia. Noi urmarim povestea lui Offred, trimisa la comandantul Fred, din Gilead, si la sotia infertila a acestuia. Insa pana si creatorii acestui regim totalitar straniu par sa inceapa sa se razgandeasca in privinta regimului creat.


ANIMAL KINGDOM

Serialul spune povestea unui tanar de 17 ani pe nume Joshua (sau J) care, in urma mortii mamei lui, se muta impreuna cu bunica si unchii lui. Curand, el are sa descopere ca cei pe care ii numeste "familie" se ocupa cu niste actiuni reprobabile: droguri, alcool, inselatorii, jafuri. Cand panza de paianjen se infasoara prea strans in jurul lui J, oare va da bir cu fugitii de langa familia lui sau se va adanci si mai mult in aceasta poveste plina de infractiuni? Serial foarte bun cu multa drama de familie care te va face in cele din urma sa tii cu "baietii rai".


HART OF DIXIE

Hart of Dixie este o dramedie (drama-comedie) americana care spune povestea (in special amoroasa) a doctoritei Zoe Hart, care se muta intr-o comunitate mica din Alabama, dupa ce visul ei de a deveni un chirurg in New York se spulbera. Aici, Zoe are dificultati in a se adapta, intrucat toti membrii comunitatii se cunosc intre ei si un secret este greu de tinut intr-un astfel de loc. Mai ales un secret amoros. Zoe se indragosteste de George Tucker - sotul influentei Lemon Tucker, dar si de "baiatul rau" Wade Kinsella. In cele din urma, ea va trebui sa se decida in privinta sentimentelor ei, dar si sa rezolve problemele cu noua ei inamica, Lemon.


SCANDAL

Scandal este un serial genial a carui creatoare este inegalabila Shonda Rhimes (creatoarea How to get away with murder si Grey's Anatomy). Serialul thriller si drama politica se invarte mai mult in jurul problemelor de ordin politic de la Casa Alba, unde Olivia Pope lucreaza ca si consultant. Itele se innoada dupa ce Olivia incepe sa aiba o aventura cu Presedintele Fitzgerald Grant III. Impreuna cu echipa ei de "gladiatori": Harrison, Abby, Quinn si Huck, Olivia iau cazuri pe care incearca sa le rezolve, toate acestea in timp ce Olivia incearca sa-si repare relatia dificila cu tatal ei. Serial foarte bun care te va tine in priza mereu, te va face sa iti doresti mai mult si sa nu se termine vreodata; multa drama, dialoguri inteligente, o eroina de culoare puternica si neinfricata. Toate acestea fac din Scandal un serial reusit.


TABOO

Taboo este un serial britanic a carui actiune se invarte in jurul lui James Delaney, care se intoarce in Anglia dupa moartea tatalui sau, dupa ce si-a petrecut ultimii 12 ani in Africa. La intoarcere, James descopera ca este mostenitorul unui tinut numit Nootka Sound, tinut dorit atat de britanici, cat si de americani, de unde pornesc si conflictele politice. De parca nu ar fi deajuns, se zvoneste ca James ar fi un salbatic si ca anii petrecuti printre negrii din Africa i-au afectat ratiunea. Serial destul de bun, cu suspans, mister, actiune si... Tom Hardy. Serialul a fost reinnoit pentru inca doua sezoane.


TWIN PEAKS

Serialul spune povestea agentului FBI Dale Cooper care soseste in micul orasel Twin Peaks din Washington pentru a elucida misterul care se invarte in jurul disparitiei tinerei Laura Palmer. Usor usor aflam mai multe detalii despre viata ascunsa pe care o traia aceasta in speranta ca pana la sfarsit vom deslusi misterul de tot. Serialul este destul de dificil de inteles, multe evenimente inexplicabile care mai mult te fac confuz decat sa iti lamureasca anumite lucruri. Probabil mintea mea este mult prea simpla pentru a intelege acest serial, motiv pentru care l-am si abandonat dupa un sezon.


GRIMM

Detectivul de la omucideri Nick Burkhardt de la departamentul de politie din Portland descopera ca provine dintr-o linie de vanatori de creaturi supranaturale, dupa ce matusa lui moare. Astfel, el este urmatorul Grimm din familie si trebuie sa protejeze lumea de creaturile insetate de sange. Impreuna cu partenerul sau Hank si prietenul lui varcolac, Monroe, Nick rezolva misterele crimelor facute de creaturile intunericului. Serial mediocru, usor pueril, cu efecte speciale slabute. L-am abandonat dupa un singur sezon.


GILMORE GIRLS

Actiunea serialului se invarte in jurul lui Lorelai Gilmore, o mama singura, si a ficei sale Rory. Serialul abordeaza teme precum iubirea, prietenia, ambitia, diferenta dintre clasele sociale, probleme familiale, conflicte intre generatii, toate acestea in timp ce "Fetele Gilmore" isi exploreaza viata amoroasa. Serial destul de plictisitor, daca ma intrebati pe mine, foarte putine lucuri se intampla, mai multa vorbarie, iar personajele principale sunt usor enervante. L-am vizionat pe DivaUniversal, abandonandu-l dupa 2 sezoane.

PENTRU CELELALTE SERIALE VIZIONATE DE NOI DATI CLICK PE SERIALE

Comentarii