Postări

Noul rau (Saga Strazilor Groazei # 1) de RL Stine

Imagine
Raul vine din nastere!

Numele Fear aduce avere... și teroare.
Puterea întunecată a familiei Fear ii consumă pe toți cei conectați cu ea. Frica. Cei pe care ii iubesc - și pe care ii urăsc. Întreaga localitate din Shadyside. Toți sunt vatamati pentru totdeauna de răul blestemului familiei. Nimeni nu poate scăpa.
Nora Goode și Daniel Fear speră să pună capăt blestemului familiei Fear. Dar în ziua nunții lor, un incendiu oribil a străbătut conacul Fear, luând viața fiecărui membru al familiei condamnate.

Cu excepția unuia. Un nou membru Fear - copilul Norei și al lui Daniel. Va putea să-și trăiască viața neatinsă de răul familiei sale? Sau forțele întunecate vor pune stapanire pe o alta membra a familiei Fear?

Casa Distractiei a Dr-lui Freek (Fantomele Strazilor Groazei # 36) de RL Stine

Imagine
Când Joe sparge o oglindă la un carnaval, el eliberează dublura sa. Își poate opri geamanul sau malefic înainte ca acesta sa-i distruga viața? Descoperiți teroarea în Casa Distractiei a Dr-lui Freek.

Hotelul Groazei 2: Fantoma din camera de oaspeti (Fantomele Strazilor Groazei # 35) de RL Stine

Imagine
Un spirit ciudat din trecut îl bântuie pe Joe și pe bunicul său la Hotelul Groazei. Bine că cei doi au găsit o vrajă care-i va scăpa de fantomă. Dar asta nu este tot ce face vraja.
De asemenea, îl face pe Joe și pe bunicul său să-și schimbe corpurile!

Poate Joe să se întoarcă în corpul sau înainte de a deveni cel mai batran baiat de unsprezece ani?

Hotelul Groazei 1: Vampirul se cazeaza (Fantomele Strazilor Groazei # 34) de RL Stine

Imagine
Când Joe și familia sa se mută pe Fear Street pentru a ajuta la conducerea hotelului bunicului Howie, Joe crede că cea mai mare problemă a lui va fi integrarea la o nouă școală.
Dar școala nu este nimic în comparație cu zgomotele ciudate ale hotelului, cu picturile vechi înfiorătoare și cu sicriele din pod.
Ceva rău se ascunde în Hotel Howie și dorește ca Joe să dispara... permanent!

Atacul viermilor vampiri (Fantomele Strazilor Groazei # 33) de RL Stine

Imagine
Cand Jane si Lewis se trezesc prinsi sub pamant, niste viermi vampiri ii conduc catre un grup de straini palizi intr-o pestera. Oamenii din peștera spun că nu pot tolera nici măcar cea mai mică raza de soare.
Apoi Jane descoperă că au fost transformati în niste oribilitati - și este o cursă împotriva timpului înainte ca ei să devină parte din familia din peșteră pentru totdeauna!

Atentie: Extraterestii la munca! (Fantomele Strazilor Groazei # 32) de RL Stine

Imagine
Matt găsește un set de instrumente uimitoare în padurea din Strazile Groazei. Când îl deschide, vede ca nu a mai vazut vreodata astfel de instrumente.
Unul îi permite să citească mințile oamenilor. Un altul îi permite să înghețe oamenii. Al treilea îl face să crească un braț suplimentar!

Dar proprietarul cutiei de instrumente vine în căutarea lui Matt. Este un extraterestru mare, urât - cu planuri mari și urâte pentru setul de instrumente. Și va face orice să-l ia înapoi!

Evadarea lui He-Beast (Fantomele Strazilor Groaze # 31) de RL Stine

Imagine
El este Hecula He-Beast - unul dintre cei mai tari monștrii din istoria cărților de benzi desenate. Și Jamie Kolker este fanul său # 1. Jamie ii iubește coarnele și dinții lui He-Beast. Dar mai ales cum își vânează prada.