Postări

Ritualuri sangeroase (Dosarele Dresden # 6) de Jim Butcher

Imagine
Harry Dresden a avut misiuni mai grele decât mersul sub acoperire pe platourile unui film pentru adulţi. Totuşi, cazul acesta se dovedeşte a fi mai tulburător decât se aştepta. Producatorul filmului crede că este ţinta unui blestem sinistru, dar femeile din jurul său sunt cele care mor. Harry este şi mai frustrat pentru că s-a implicat în acest caz bizar, doar ca o favoare pentru Thomas – un vampir narcisist de o integritate dubioasă; şi nu îşi poate da seama ce interes personal ar putea avea acesta în misiunea sa. Harry este pe cale să descopere că arborele genealogic al lui Thomas ascunde o revelaţie şocantă, care îi va schimba viaţa.
Serie aparuta la Final Chapter

Mastile mortii (Dosarele Dresden # 5) de Jim Butcher

Imagine
Harry Dresden, singurul vrăjitor profesionist din Chicago ar trebui să se bucure că afacerile merg bine. Dar, din păcate, acum îl aşteaptă o serie de surprize neplăcute. Un duel cu campionul tribunalului roşu al vampirilor, care trebuie să îl ucidă pe Harry ca să sfârşească războiul dintre vampiri şi vrăjitori. Harry devine ţinta unor asasini profesionişti. Dispariţia Giulgiului din Torino… Poliţia din Chicago are nevoie de ajutorul lui Harry pentru a identifica un cadavru decapitat şi fără mâini. Ca să nu mai vorbim de întoarcerea lui Susan, fosta iubită a lui Harry, care încă se luptă cu natura sa semivampirică.
Serie aparuta la Final Chapter

Cavalerul verii (Dosarele Dresden # 4) de Jim Butcher

Imagine
De când iubita sa a plecat din oraş pentru a-şi satisface recenta poftă de sânge, Harry Dresden a rămas deprimat în Chicago. Nu îşi poate plăti chiria, îşi neglijează prietenii, nici măcar nu îşi mai aduce aminte  ultima oară când a facut un duş. Singurul vrăjitor profesionist din Chicago a ajuns în pragul disperarii. Și tocmai când pare că lucrurile nu se mai pot înrăutăţi, Re gina Iernii din Faerie îi face lui Harry o ofertă ce nu se poate refuza, dacă vrea să se elibereze de blestemul ursitoarei. Tot ce trebuie să facă este să afle cine l-a ucis pe Cavalerul Verii, mâna dreaptă a Reginei.

Serie aparuta la Final Chapter

Pericol de moarte (Dosarele Dresden # 3) de Jim Butcher

Imagine
Harry Dresden a întâlnit nişte inamici destul de terifianţi de-a lungul carierei sale. Scorpioni giganţi. Vampiri erotici. Vârcolaci psihotici. Riscurile meseriei… când ești singurul vrăjitor profesionist din Chicago… Dar în toţi anii săi ca detectiv al lumii oculte, nu a înt âlnit niciodată un astfel de lucru: lumea spiritelor a înnebunit. Peste tot în Chicago fantomele creează probleme – şi nu doar trântind uşi şi strigând ‘bau-bau’. Aceste fantome sunt în chinuri, violente şi mortale. Cineva – sau ceva – le instigă să facă ravagii dincolo de mormânt.

Serie aparuta la Final Chapter

Luna nebună (Dosarele Dresden # 2) de Jim Butcher

Imagine
Afacerea a mers slab. De fapt, afacerea a fost moartă. Ai crede că Chicago îi oferă ceva mai multă acțiune singurului vrăjitor profesionist din cartea de telefoane. Dar în ultima vreme, Harry Dresden nu îşi găseşte nicăieri de lucru – nici în lumea normală, nici în cea magică. Dar tocmai când pare că nu îşi va mai permite urmatoarea masă, apare o crimă ce necesită abilitaţile sale supranaturale. Un cadavru mutilat brutal. Urme de gheare misterioase. Lună plină. Ai trei şanse să ghiceşti – iar primele două nu se pun.
Cumpara cartea aparuta la Final Chapter

Nori de furtuna (Dosarele Dresden # 1) de Jim Butcher

Imagine
Nori de furtună descrie aventurile lui Harry Dresden, un detectiv privat cu abilități paranormale. În timp ce oamenii normali văd răpirile și crimele ce au loc în jurul lor doar ca acte ale unor depravați, indiferenți la durerea umană, Harry știe că în unele cazuri este vorba de răufăcători din sfera supranaturalului. El știe asta pentru că el însuși este un vrăjitor adevărat, unicul care apare în Pagini Aurii din Chicago. Fie că ajută polițiștii în cazurile considerate de aceștia inexplicabile, fie că lucrează la propriile cazuri, Harry Dresden luptă cu forțele întunericului ajutat fiind de fantoma Bob.
Cumpara cartea aparuta la Final Chapter

Regele Malefic (Fapturile Vazduhului # 2) de Holly Black

Imagine
Trebuie să fii suficient de puternic pentru a lovi și a lovi și a lovi din nou și din nou fără a obosi.

Prima lecție este să devii puternic.

După revelația cum că Oak este moștenitorul Faerie, Jude trebuie să-și țină fratele mai mic în siguranță. Pentru a face acest lucru, a creat o legătură indestructibilă cu regele malefic, Cardan, și s-a autoproclamat puterea din spatele tronului. Alianțele politice din Faerie sunt în continuă schimbare și lui Jude i-ar fi mai ușor dacă Cardan ar fi fost ușor de controlat. Dar el face tot ce-i stă în putință pentru a o umili și a o submina, chiar dacă fascinația pentru ea rămâne neschimbată.


Când devine evident faptul că cineva apropiat de Jude o să o trădeze, amenințându-i propria viață și viața fiecăruia pe care ea iubește, Jude trebuie să descopere trădătorul și să-și combată propriile sentimente complicate pentru Cardan pentru a menține controlul  în lumea Faerie.

Printul Nemilos (Fapturile Vazduhului # 1) de Holly Black

Imagine
„Firește că vreau să fiu ca ei. Sunt frumoși ca niște săbii făurite într-un foc divin. Vor trăi veșnic. Iar Cardan e chiar mai frumos decât ceilalți. Pe el îl urăsc cel mai mult. Îl urăsc atât de mult, încât uneori, când mă uit la el, abia mai pot să respir.” Jude avea șapte ani când părinții ei au fost uciși iar ea și cele două surori ale ei au fost răpite și duse să trăiască în înșelătoarea Înaltă Curte a Tărâmului zânelor. Au trecut zece ani și acum Jude își dorește mai mult decât orice să-și găsească locul aici, în ciuda condiției sale de muritoare. Însă multe dintre zâne detestă oamenii. Mai ales Prințul Cardan, fiul cel mai mic și mai nemilos al Înaltului Rege. Ca să-și câștige locul la Curte, Jude este nevoită să-l sfideze și să suporte consecințele. Luxuriantă, plină de pericol, o carte ca o bijuterie întunecată. Lumea lui Black este amețitoare, pătrunsă de un sentiment neîndurător de pericol. M-a captivat capitol cu capitol, pe tot parcursul aventurii lui Jude, care este o er…

Dati-mi un M-O-A-R-T-E! (Relansarea Strazilor Groazei # 6) de RL Stine

Imagine
La Shadyside High, majoretele pot fi mortale!

Echipa de majorete de la Shadyside a fost întotdeauna puternică, dar acum există zvonuri că lipsa fondurilor ar putea însemna sfârșitul majoretelor de la Shadyside. Ar fi o rușine pentru Heather Wyatt, care tocmai s-a transferat de la vechea ei școală, unde era o stea, și care dorește acum să se alăture echipei. Există doar o fată care stă în calea ei - bogată, rasfatată Devra Dalby, care încearcă, de asemenea, sa prinda singurul post liber de la majorete. Competiția de a se alătura echipei este orice, dar nu prietenoasă - și se termină cu o crimă. Va intra Heather in echipă - asta dacă mai există o echipă - sau va ajunge moartă?

Iubitul mort (Relansarea Strazilor Groazei # 5) de RL Stine

Imagine
Moare să iasă la o întâlnire cu el...

Caitlin nu a mai avut niciodată un adevărat iubit. Când începe să se vadă cu Blade, ea se aruncă în relație cu capul înainte. Ea îi ignoră pe prietenii ei, care o avertizează că Blade poate fi un fals și că ea ia totul prea în serios. Caitlin este lovită. Nu-i pasă dacă își pierde prietenii. Tot ce vrea este Blade.
Când Caitlin îl vede pe Blade cu o altă fată, își pierde mințile. Totul se întunecă. Când își revine în simțuri, își dă seama că Blade e mort - și ea l-a ucis. Dar dacă Blade este mort, cum de se uită la ea la o petrecere aglomerată?